Ο Μεγιάδο «είναι» ο ΟΦΗ!

Απόψεις

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος έδωσε το... παράδειγμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ είχε μπροστά του ένα κρίσιμο παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθόριζε σε σημαντικό βαθμό την πορεία της ομάδας του Ηρακλείου στα πλέι άουτ, αλλά και τις πιθανότητες της για απευθείας παραμονή στη Super League 1.

Η αποστολή-ευτυχώς-εξετελέσθη με επιτυχία και το «κλειδί» για τη νίκη ήταν η νοοτροπία που έδειξαν οι «ασπρόμαυροι» από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Για πρώτη φορά ίσως την τρέχουσα χρονιά, ακόμη κι όταν το πράγμα... στράβωσε και βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ, δεν άλλαξαν λογική και στο τέλος δικαιώθηκαν γι' αυτό.

Οι πρωταγωνιστές για το σύνολο του Νιόπλια ήταν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία αρκετοί, ωστόσο ο Μιγκέλ Μεγιάδο φρόντισε από νωρίς να γυρίσει τον διακόπτη σε... mode επιβίωσης.

Το «πίτμπουλ» είχε μπει στο κλίμα του αγώνα πριν από τη σέντρα και από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό κράτησε την ίδια ένταση και διάθεση.

Το στυλ του έτσι κι αλλιώς ταιριάζει σε τέτοιου είδους συναντήσεις, αλλά ο 28χρονος παίκτης έβγαλε τρομερή ενέργεια και έπαιζε σα να μην υπήρχε αύριο.

Τα πράγματα, εξάλλου, ήταν κάπως έτσι για τον ΟΦΗ, που πήρε το κέντρο χάρις πρωτίστως στον σκληροτράχηλο μέσο του. Ήταν πανταχού παρών, έτρεξε ασταμάτητα, κέρδισε όλες τις «μάχες» και κυριάρχησε πνευματικά έναντι των αντιπάλων του.

Οι Ηπειρώτες ήξεραν καλά πως σε κάθε προσπάθεια τους θα συναντούσαν τη «στάση Μεγιάδο». Και τις περισσότερες φορές αυτή ήταν η κατάληξη στις... απόπειρες απειλής τους.

Είναι εξαιρετικά σπουδαίο για τον Όμιλο να έχει στα συγκεκριμένα στάνταρ μια τόσο πολύτιμη μονάδα του. Γιατί είναι αλήθεια πως ο Μεγιάδο αλλάζει τις ισορροπίες και προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος τον έχει ανάγκη αυτή την περίοδο και ο ίδιος καλείται να διατηρήσει την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα, ενώ άπαντες πρέπει φυσικά να τον... ακολουθήσουν.

Υπήρχαν διαστήματα μέσα στη σεζόν που παρασύρθηκε από τη γενικότερη μετριότητα του ΟΦΗ, αλλά πλέον δείχνει καλά, βγάζει σιγουριά και εμφανίζει προσωπικότητα στο χορτάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΦΗ του Νιόπλια

Ναι, αυτός ο ΟΦΗ δεν πέφτει!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.