Ο Μελ δικαίωσε τον Νταμπράουσκας για τον Νέιρα

ΟΦΗ

Η συζήτηση για τον Νέιρα και η ανάγκη να ανοίξει η κουβέντα για τον αντικαταστάτη του.

Η συζήτηση για το αν πρέπει (και πόσο) να παίζει ο Χουάν Νέιρα εμφανίστηκε πολλές φορές στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, κυρίως με τον Νταμπράουσκας στον πάγκο.

Ο Αργεντινός δεν ξεκινούσε βασικός με τον Λιθουανό και κατά κύριο λόγο έμπαινε αλλαγή στο β' μέρος. Η δυσαρέσκεια του κόσμου κρατούσε το θέμα στην επικαιρότητα, ενώ λίγο πριν έρθει το διαζύγιο με τον ΟΦΗ, ο Νταμπράουσκας είχε τοποθετηθεί επί του θέματος τονίζοντας πως ο Νέιρα δεν μπορεί να παίξει παραπάνω από το χρόνο που χρησιμοποιείται.

Η άφιξη Μελ έφερε τον Νέιρα βασικό, αλλά όχι για όλο το 90λεπτο. Και χθες, Δευτέρα, μετά το ματς με τη Λαμία ο Ισπανός προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην περίπτωσή του τονίζοντας αυτό που επί της ουσίας έλεγε ο προκάτοχός του: δεν μπορεί να παίξει πάνω από 50-60 λεπτά.

Ο Νέιρα είναι το θέμα; Θα αναρωτηθεί κάποιος μετά τα όσα συμβαίνουν στον ΟΦΗ και το αρνητικό σερί των 10 αγώνων χωρίς νίκη. Οχι προφανώς δεν είναι ο Νέιρα το θέμα ούτε το πρόβλημα (ή δεν είναι μόνο αυτός), αλλά επιβεβαιώνεται πως ο Αργεντινός χαφ δεν είναι ο παλιός Νέιρα και δεν αντέχει να βγάλει ολόκληρο το ματς και να σηκώνει στις πλάτες του τον ΟΦΗ. Επιβεβαιώνεται, επίσης, πως η εφετινή ομάδα έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί, στο αγωνιστικό κομμάτι, από τον Αργεντινό και κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξει σοβαρά η κουβέντα για τον αντικαταστάτη του. Για ένα «δεκάρι» που λείπει από τον ΟΦΗ και θα δώσει την απαιτούμενη ποιότητα. Για έναν νέο Νέιρα, με λίγα λόγια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.