Ο Μοσκέρα δείχνει το δρόμο για τον επιθετικό

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θέλει έναν αντίστοιχο Μοσκέρα και για την επίθεση. Με καλό βιογραφικό, καλούς αριθμούς, έτοιμος να βοηθήσει.

Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα είναι ο εκλεκτός του Νταμπράουσκας για τα "φτερά" της επίθεσης και είναι αυτός που δείχνει το δρόμο στο πως κινείται ο ΟΦΗ στο μεταγραφικό παζάρι.

Ανεξάρτητα από την απόδοση του παίκτη με την φανέλα του ΟΦΗ -στο γήπεδο κρίνονται όλοι βάσει του γνωστού κλισέ- η Κρητική ομάδα προσθέτει στο ρόστερ της μία μονάδα που έχει να δώσει και δεν αποτελεί ρίσκο. Δεν είναι ποδοσφαιριστής που δεν κουβαλάει κάποιο βιογραφικό και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα, είναι ποδοσφαιριστής που έχει κάνς πράγματα, έχει εμπειρία και θέλει να συνεχίσει στον ΟΦΗ την σταθερά ανοδική του πορεία.

Η ηλικία του (27 χρονών) είναι η λεγόμενη ιδανική για έναν ποδοσφαιριστή, τα νούμερα του είναι... κανονικά, η τελευταία του χρονιά γεμάτη και ο ΟΦΗ ξέρει τι παίρνει. Εξτρέμ που βοηθάει στην ανάπτυξη και τη δημιουργία, δεν έχει τα πολλά γκολ, αλλά γι' αυτά θα έρθει ένας ανάλογος επιθετικός.

Κι εδώ ακριβώς είναι το νόημα. Ο ΟΦΗ θέλει έναν αντίστοιχο Μοσκέρα και για την επίθεση. Με καλό βιογραφικό, καλούς αριθμούς, έτοιμος να βοηθήσει. Ίσως και γι' αυτό να υπάρχει τούτη η καθυστέρηση ως προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά είθισται αυτές οι αργοπορίες να κρύβουν κάτι καλό.

Εχουμε ξαναγράψει ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει ξεχωρίσει τους παίκτες που θέλει και στις θέσεις που θέλει, το ψάξιμο και το σκάουτινγκ ήταν μίας διαρκής διαδικασία -ο Γενάρης είναι πάντα δύσκολος και θέλει προσεκτικές κινήσεις- ο ΟΦΗ ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από αρκετές αποτυχημένες μεταγραφές άρα είναι λογικό να πηγαίνει σε πιο προσεκτικές κινήσεις και κυρίως σε ποιοτικές κινήσεις που θα δώσουν το κάτι παραπάνω.

Η περίπτωση Μοσκέρα αλλά και το ψάξιμο που προηγήθηκε αυτής μέχρι να καταλήξουν στον Κολομβιανό δείχνει πως κάτι καλό, ίσως και καλύτερο, έρχεται για την επίθεση. Αναμένουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια... ανάσα από τον ΟΦΗ ο Μοσκέρα - το προφίλ του Κολομβιανού εξτρέμ

ΟΦΗ: Τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι

Μη το καθυστερείτε άλλο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.