Ο Μπιφουμά, οι μεταγραφές και οι νεαροί παίκτες

ΟΦΗ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε, στην ανοιχτή προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη, στο «διαζύγιο» με τον Τιεβί Μπιφουμά, αλλά και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ομίλου. Δεδομένα ο ΟΦΗ πάει για χαφ, θα αποφασιστεί μετά τον ΠΑΟΚ αν θα αποκτηθεί φορ, ενώ για τερματοφύλακα θα γίνει κίνηση αν φύγει ο Μανδάς και θα αποκτηθεί ένας για να είναι πίσω από τον Χριστογεώργο.

«Πρέπει να αναλύσουμε τον λόγο που θέλαμε να φύγει και τον λόγο που ήθελε κι αυτός να φύγει. Όταν αφήνω παίκτες εκτός αποστολής τους σέβομαι, όπως με σέβονται κι αυτοί. Όταν όμως έχεις έναν παίκτη που είναι άνω των 30, όπως ο Μπιφουμά, διεθνής στην Εθνική της χώρας του κι έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι εδώ για να κάτσει στον πάγκο.

Δεν αγωνίζεσαι ίσως επειδή δεν ταιριάζεις αυτή την στιγμή στην ομάδα, ίσως είσαι σε λάθος ομάδα τη λάθος στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβεί. Πρέπει να σεβαστούμε τον παίκτη και γι’αυτό τον αφήσαμε να φύγει. Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμα, έχουμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, μετά έχουμε ξανά λίγο χρόνο. Εάν όμως δούμε ότι χρειαζόμαστε παίκτη, τότε θα πάμε για παίκτη. Θα δούμε εάν χρειαστούμε παίκτη».

Και υπογράμμισε ολοκληρώνοντας: «Δεν θέλουμε όμως να κλείσουμε την πόρτα στα δικά μας παιδιά, τον Σημαντηράκη, τον Αποστολάκη, τον Κουτεντάκη. Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα λάβουν τις ευκαιρίες τους. Έχουμε παίκτες που είναι νεαροί, από την Κρήτη και διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες και συνέχεια... χτυπούν την πόρτα στις προπονήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νταμπράουσκας: «Με τον Αστέρα αν μπορούσα θα έκανα 10 αλλαγές»

Νταμπράουσκας: «Βασικός ο Χριστογεώργος αν φύγει ο Μανδάς»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.