Ο Μπούσης έχει τη λύση... και βεβαίως ο ίδιος ο Παπαδόπουλος!

11:08 | 13/01/2019

Ο Μπούσης μόνο μπορεί να δώσει τη λύση στο αδιέξοδο !

Του Δεκανέα Αλλαγής

Μια ακόμα απογοητευτική εικόνα χτες το βράδυ για τον ΟΦΗ, μια ακόμα απόδειξη πως η ομάδα δεν έχει χαραχτήρα να διαχειριστεί αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου, διότι τα υλικά με τα οποία έχει χτιστεί είναι σαθρά, αδύναμα, αναποτελεσματικά για το διακύβευμα που έχεις: να παραμείνεις κουτσά- στραβά στην κατηγορία!

Ο ΟΦΗ είχε απέναντι του μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος, με απουσίες, οικονομικά προβλήματα και κακή ψυχολογία που φάνηκε με το καλημέρα στο γήπεδο. Η κρητική ομάδα ευτύχησε σε ένα σημείο του αγώνα που φάνηκε πως έχανε έδαφος από τον αντίπαλο της να προηγηθεί και αντί να πατήσει γκάζι και να... τελειώσει το παιγνίδι, έδειξε όλες τις χτυπητές αδυναμίες που τον έχουν φέρει στον πάτο της βαθμολογίας!

Και το παράδοξο αντί να έχουν άγχος οι νεοφερμένοι στην ομάδα, έδειξαν να πατούν πιο στέρεα στο γήπεδο, πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, κι έδειξαν πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι ( δυστυχώς και με τον προπονητή πια μέσα στο κάδρο με τις αλλαγές που έκανε) δείχνουν ανήμποροι να διαχειριστούν ένα υπέρ τους αποτέλεσμα, αφού το παιγνίδι σε όλους εμάς τους απ´εξω, όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε να μοιάζει με εκείνο τον εφιάλτη με τον Άρη και από τύχη δεν έκανε ο Πανιώνιος στο τέλος του αγώνα τη μεγάλη ανατροπή!

Το πρόβλημα είναι μεγάλο, πρωτίστως ψυχολογικό και εδώ οι διοικούντες( αλλά και οι έμπειροι διαχειριστές της ομάδας ) πρέπει να πάρουν γενναίες αποφάσεις. Καλή η στήριξη στον προπονητή ( εικόνες ντροπής που δεν ταιριάζουν στον ΟΦΗ, τον κόσμο και την ιστορία του οι βρισιές και οι αποδοκιμασίες στον άνθρωπο που αν δεν υπήρχε ο ΟΦΗ θαχε τώρα βουλιάξει) αλλά ο κόουτς έχει χάσει δυστυχώς τη στήριξη του κόσμου και αν έχεις να επιλέξεις κόσμο και ομάδα... δεν εχεις πολλά περιθώρια! Κανείς ακόμα και οι πλέον εμβληματικοί άνθρωποι δεν είναι υπεράνω της ομάδας! Βέβαια ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ πολύ σωστά βγήκε και στήριξε την ομάδα και τον προπονητή, ωστόσο πια είναι και ο μόνος από τον οποίο περιμένει κάτι ο κόσμος της ομάδας που βράζει! Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν λύσεις , στο ποδόσφαιρο όπως και στην ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Μόνο που ο χρόνος δεν είναι ατελείωτος: και η σωστή διοίκηση είναι να ξέρεις να παίρνεις λύσεις την κατάλληλη στιγμή.

Α και κάτι τελευταίο: η ομάδα δεν σώζεται αν δεν έχει παίκτη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η διοίκηση αν θέλει να κάνει το στοιχειώδες, ας πάρεις έναν παίκτη της προκοπής ( κι αυτός είναι στην αγορά μόνον ο Δημήτρης Μάνος για να αλλάξεις τη σχέση σου με τον κόσμο...πως θα το λύσεις ε, δικό σου θέμα είναι για αυτό είσαι εκεί και διοικείς) γιατί με αμούστακα παιδιά και ταλαντούχους πλην ανέτοιμους παίκτες και έναν φιλότιμο Βουό, που χτες έδειξε πως δεν είναι λύση αλλά μέρος του προβλήματος, δεν πας πουθενά! Ή μάλλον πας ντουγρού εκεί από όπου ήλθες, στη Β´ Εθνική !


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To πιο «δυνατό» μήνυμα, στην πιο αμήχανη αναμέτρηση...

Τα σχόλια των φιλάθλων και η νέα τοποθέτηση του Μιχάλη Μπούση

Ο Μπούσης στηρίζει Παπαδόπουλο

Παπαδόπουλος: «Θα μιλήσω με αυτούς που με κρίνουν»

Οι σκέψεις του Παπαδόπουλου για την επόμενη μέρα

Αποδοκιμασίες σε παίκτες και Παπαδόπουλο από τον κόσμο

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ-Πανιώνιος

Ο Παπαδόπουλος είπε στον κόσμο αυτό που σκέφτεται για την παραίτηση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.