Ο Νοικοκυράκης ψάχνει το δικό του step up

ΟΦΗ

Θα παλέψει για τις ευκαιρίες του στον ΟΦΗ - Η προοπτική του δανεισμού.

Στα 20 του εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι δεν τον πήραν και τα χρόνια κιόλας… Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης θέλει να κάνει το step up και ν’ αλλάξει επίπεδο.

Δε λογίζεται πλέον ως ποδοσφαιρικό μειράκιον και είναι δεδομένο ότι θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του για να βρει χρόνο συμμετοχής και ουσιαστικό ρόλο την ερχόμενη περίοδο στον Όμιλο.

Η σεζόν που πέρασε, άλλωστε, ήταν ιδιαίτερα σκληρή για τον ηρακλειώτη μεσοεπιθετικό, καθώς η κακή πορεία των «ασπρόμαυρων» κόστισε ακριβά και στον ίδιο.

Η ομάδα έμπλεξε, όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή και ο Γιώργος Σίμος δεν τον εμπιστεύτηκε, προφανώς λόγω έλλειψης «παραστάσεων» και εμπειριών.

Περνούσε, έτσι, τον… καιρό του μεταξύ πάγκου και εξέδρας, ενώ το διάστημα των αναμετρήσεων με τον Βόλο για το Κύπελλο, όπου θα μπορούσε να παίξει, πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, που τον έθεσε εκτός.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά έπρεπε να έρθουν τα πλέι άουτ για να τον βγάλει από τη «ναφθαλίνη» ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τον πιστεύει πολύ. Και εκείνος-τηρουμένων των αναλογιών-τα πήγε μια χαρά.

Τα πράγματα, πάντως, είναι ξεκάθαρα για τον Νοικοκυράκη, ο οποίος θα προσπαθήσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία να «ξεκολλήσει» από πάνω του την ετικέτα του… κομπάρσου.

Είναι δεδομένο ότι και ο νεαρός παίκτης έχει πια περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό του και ξέρει καλά ότι για ν’ ανέβει στάτους χρειάζεται λεπτά συμμετοχής και συνεχόμενα παιχνίδια.

Και κάπου εδώ μπαίνει στο «κάδρο» η προοπτική του δανεισμού. Δεν θα πρέπει, έτσι, ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί σε κάποιο άλλο σύλλογο, προκειμένου να επιστρέψει πιο έτοιμος στο ΒΑΚ.

Ο Ιούλιος, επομένως, προμηνύεται σημαντικός μήνας για το άμεσο μέλλον του, αφού η πορεία του θα δείξει και που θα τον βρει η νέα αγωνιστική περίοδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο ρεπορτάζ Γερμανικής ομάδας το όνομα του Μεγιάδο

Ο... made in Greece ΟΦΗ

Τoυρνουά με άρωμα... Superleague για τον ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.