Ο... made in Greece ΟΦΗ

ΟΦΗ

Η ελληνική αγορά ενδιαφέρει τον ΟΦΗ, αλλά έχει και συγκεκριμένες δυσκολίες

Τα εφετινά μεταγραφικά ψώνια του ΟΦΗ θα είναι λίγα και καλά. Το πολύ 8-9 μεταγραφές, σε συγκεκριμένες θέσεις και συγκεκριμένες επιλογές με ποδοσφαιριστές που θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν από την πρώτη στιγμή.

Προφανώς οι επικεφαλής έχουν κάνει την προεργασία τους και οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, ενώ είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα κινηθεί ξανά, μετά την περίπτωση Πασαλίδη, στην ελληνική αγορά.

Όπως έχουμε γράψει, η αγορά της Ελλάδας πάντα ενδιέφερε τον ΟΦΗ και είναι η πιο σίγουρη λύση. Δεν αναφερόμαστε μόνο στις περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, αλλά και σε αυτές ξένων που αγωνίζονται στο δικό μας πρωτάθλημα.

Βέβαια, σε κάποιες εξ αυτών υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο που έχουν οι παίκτες που ενδιαφέρον τον ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει ότι ο Όμιλος, όπως και στην περίπτωση Πασαλίδη, κινείται και για αγορά ποδοσφαιριστών. Αυτό από μόνο του είναι μία χρονοβόρα διαδικασία μέχρι να επιτευχθεί η συμφωνία.

Το θετικό για την κρητική ομάδα είναι ότι οι επικεφαλής και φυσικά ο Νίκος Νιόπλιας γνωρίζουν καλά την αγορά της Super League. Έχουν «σκανάρει» τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν και έχουν αρχίσει τις διαδικασίες. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε περιπτώσεις Ελλήνων, αλλά και ξένων που ξεχώρισαν και αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία για τον ΟΦΗ.

Το έχουμε τονίσει ξανά ότι ο ΟΦΗ δεν αφήνει την ελληνική αγορά και ούτε αφήνει τις περιπτώσεις που τον απασχολούν για την τελευταία στιγμή. Με την περίπτωση Πασαλίδη φάνηκε ότι ο στόχος είχε εντοπιστεί και οι διαπραγματεύσεις άρχισαν από νωρίς για να κλείσει η πρώτη μεταγραφή. Ο Πασαλίδης ήταν η εύκολη περίπτωση που δεν έγινε σίριαλ, το ίδιο ευελπιστούν οι άνθρωποι του συλλόγου και για τις υπόλοιπες ώστε σιγά-σιγά να ολοκληρώνεται το παζλ του ρόστερ της νέας περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όχι πάλι το ίδιο λάθος!

Οι επόμενες αποχωρήσεις και το... τεστ της Ολλανδίας

Ο ΟΦΗ, η ελληνική αγορά και οι στοχευμένες κινήσεις


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.