Ο Νταμπράουσκας θέλει να δει έναν διαφορετικό ΟΦΗ με Ατρόμητο

Απόψεις

Ο Λιθουανός κόουτς προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του από το πρώτο «πρέπει» της σεζόν

Αύριο (Σάββατο) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ''Γεντί Κουλέ'', σε ένα ακόμα ματς που θα στερηθεί από τις υπηρεσίες του βασικού του τερματοφύλακα - μετά την πώληση Μανδά - Νίκου Χριστογεώργου.

Πέρα από αυτή την απουσία, ο Νταμπράουσκας δεν υπολογίζει ούτε στους Ντίκο - Ριέρα ενώ το βράδυ της Παρασκευής θα μάθουμε την αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Εκτός απροόπτου σε αυτήν θα συμπεριληφθεί ο Μοσκέρα.

Παρά το γεγονός ότι συναντάει τον Ατρόμητο στην ουρά της βαθμολογίας, το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν αναμένεται για τον ΟΦΗ. Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες, ένα διαφορετικό ματς σε προσέγγιση από ότι αυτά με ΠΑΟΚ και Άρη, άλλωστε το είπε και ο Λιθουανός κόουτς στους δημοσιογράφους, στην ανοικτή προπόνηση της Τετάρτης. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας προσπαθεί να αφαιρέσει το ''πρέπει'' από τους παίκτες του, στο πρώτο ματς της σεζόν στο σπίτι του, που ο ΟΦΗ έχει αυξημένη την πίεση της νίκης

Έτσι, ο Νταμπράουσκας επιχειρεί να αποφορτίσει την σκοπιμότητα από τους ποδοσφαιριστές του θέλει να δει έναν επιθετικό ΟΦΗ που να παίζει πιο ελεύθερα σε σχέση με τα δύο ματς με ΠΑΟΚ και Άρη, στα οποία η τακτική έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Μένει να δούμε πλέον τι θα σχεδιάσει, αν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με τα προηγούμενο παιχνίδια και αν η κρητική ομάδα καταφέρει να κάνει το σημαντικό 3/3 στο ''Γεντί Κουλέ'' απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε την σεζόν με τους ίδιους στόχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ

Νταμπράουσκας: «Λάθος όταν χτυπήσει κάποιος να λέμε για μεταγραφή»

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του το πιο δύσκολο παιχνίδι έως τώρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.