Ο Ντιουσέ και η κανονικότητα

Απόψεις

Η ποιότητα της μεσαίας γραμμής, ο Ντιουσέ που «κούμπωσε» και ο ΟΦΗ που θα γίνει κανονικός με τις μεταγραφές.

Δεν αλλάζουμε ούτε τελεία από αυτά που γράφαμε μετά το φιλικό με την Ουτρέχτη. Τι Ουτρέχτη τι Εξέλσιορ. Ο ΟΦΗ έκανε ένα καλό ξεμούδιασμα με ομάδα κατώτερης κατηγορίας, αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά του, αλλά η ουσία παραμένει ίδια: η ομάδα θα κριθεί όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές ή τουλάχιστον οι περισσότερες εξ αυτών.

Αυτό που είδαμε με την Εξέλσιορ το Σάββατο και ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό αφορά την εικόνα της μεσαίας γραμμής στο πρώτο μέρος. Με Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκη, αλλά και Καμάου, ο ΟΦΗ έβγαλε αυτοματισμούς, έδειξε την ποιότητά του, δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν ήταν εύστοχος. Δεν ξέρουμε αν ήταν θέμα επιθετικού ή αστοχίας, η αλήθεια είναι πως του έλειψε το εύκολο γκολ, αλλά η εικόνα σε γενικές γραμμές σκόρπισε χαμόγελα.

Χαμόγελα σκόρπισε και η εμφάνιση του Ασάν Ντιουσέ. Από τους καλύτερους στο γήπεδο. Ανασταλτικά μαζί με τον Μεγιάδο συνέθεσαν ένα αποτελεσματικό δίδυμο, αν και ήταν από τα πιο εύκολα απογεύματα της καριέρας τους. Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ "κουμπώνει" με την ομάδα, ήρθε και έδεσε, θα δώσει πολλές λύσεις στο αμυντικό τρανζίσιον, ενώ στο β' μέρος ήταν και δραστήριος στο επιθετικό κομμάτι αναζητώντας το γκολ. Θετικό πρόσημο έως τώρα.

Κρατάμε και την εικόνα του πιτσιρικά του Αποστολάκη. Μέχρις εκεί, όμως, γιατί θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση. Ούτε 18 χρονών δεν είναι καλά-καλά το παλικάρι, αλλά έχει μέλλον μπροστά του.

Αυτά και τέλος. Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία και μοντάρεται και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις μεταγραφές. "Καίγεται" για εξτρέμ και επιθετικό κατά κύριο λόγο γιατί αυτοί είναι που θα κάνουν πρωτίστως τη διαφορά. Με αυτούς θα μιλάμε για κανονικό ΟΦΗ και θα κρίνουμε.

Επόμενο φιλικό με Φίτεσε. Υψηλών απαιτήσεων και εντάσεων, ένα γερό φιλικό για την ομάδα του Νιόπλια να τεστάρει δυνάμεις και να αναδειχθούν ξανά τα κενά σε συγκεκριμένες θέσεις. Είπαμε, οι μεταγραφές είναι το "φάρμακο" για όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Εξέλσιορ 1-0

Το γκολ του φαν Ντάινεν

Ο Νιόπλιας για το φιλικό, την προετοιμασία και τον ντε Γκουζμάν

Αποστολάκης: «Σπουδαίος ο κ.Νιόπλιας, με βοηθάει»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.