Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον καλό Ναμπί

12:24 | 25/08/2020

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός καλείται να φορτσάρει για να είναι έτοιμος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του ΟΦΗ.

Στην πρώτη του εμφάνιση για τη νέα σεζόν ο Αντίλ Ναμπί έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Στο 45λεπτο που αγωνίστηκε κόντρα στον Γιούχτα ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του Ομίλου δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ήταν σε γενικές γραμμές νωθρός και δεν πήρε ιδιαίτερες πρωτοβουλίες. Το γεγονός αυτό, βέβαια, σαφώς και δε σημαίνει τίποτα, αφού επρόκειτο για ένα ουσιαστικά ξεμούδιασμα.

Μετά από μία κοπιαστική και ιδιαίτερη χρονιά, όπου ο χρόνος για ανάσες ήταν λίγος, είναι λογικό να υπάρχει κόπωση και να μην μπορεί κάποιος παίκτης από το ξεκίνημα να μπει… φουριόζος.

Ο Ναμπί, ωστόσο, αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση και αυτό φάνηκε και στο «Μαρκομιχελάκειο», όπου δεν ήταν δραστήριος, αλλά είχε ορισμένες στιγμές, που έδειξε τη μεγάλη και αναμφισβήτητη ποιότητα του.

Αν σε κάποιον ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων» μπορεί ν’ αποδοθεί ο τίτλος του game changer, τότε ο Άγγλος είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον κατακτήσει.

Σε λιγότερο από 20 μέρες αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου και είναι γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον… πραγματικό Ναμπί.

Στα δύο «τεστ» που έρχονται στην Αθήνα, απέναντι σε Παναθηναϊκό (26/08) και Ατρόμητο (29/08), καλείται να… βάλει μπρος τις μηχανές και να παρουσιάσει το απαιτούμενο αγωνιστικό «πρόσωπο».

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν ότι ομάδες της Championship τον έχουν στη λίστα τους. Για να τις «αναγκάσει», έτσι, ν’ ασχοληθούν σοβαρά μαζί του οφείλει να φτάσει και να παραμείνει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης με τη φανέλα του Ομίλου.

Για να βοηθήσει στην απαιτητική σεζόν που ξεκινάει τον ηρακλειώτικο σύλλογο και μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία ν’ ανεβάσει και ο ίδιος τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Championship «γλυκοκοιτάζει» τον Ναμπί

«Παιχνίδι» κέντρου στον ΟΦΗ

Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.