Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για τους νέους «Σαρδινέρο»

14:42 | 24/06/2020

Ο ΟΦΗ έκανε την αρχή με τον Ισπανό και θα ακολουθήσει ανάλογη συνέχεια

Εν μέσω πλέι οφ, αλλά και των ανοιχτών μετώπων (η περίπτωση Μεγιάδο είναι ένα από αυτά), ο ΟΦΗ έκανε την αρχή με τις μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα σεζόν και μετά τον Ουές προχώρησε στην απόκτηση του Σαρδινέρο.

Ουσιαστικά η κίνηση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση του τρόπου λειτουργίας του Ομίλου στο μεταγραφικό κομμάτι, το οποίο λειτουργεί σαν ανεξάρτητος μηχανισμός σε σχέση με το αγωνιστικό. Και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού η κρητική ομάδα πρέπει να «τρέξει» το σχεδιασμό της νέας σεζόν ώστε να παρουσιαστεί με συμπληρωμένο το ρόστερ, βάσει των απαιτήσεων, για τη νέα σεζόν.

Φαίνεται λίγο παράδοξο εν μέσω αγώνων να ανακοινώνονται μεταγραφές, αλλά μην ξεχνάτε ότι παράδοξη είναι όλη η φάση. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, προ κορωνοϊού, αυτή την περίοδο οι παίκτες θα απολάμβαναν τις διακοπές και η διοίκηση θα έκανε αυτό που κάνει τώρα: μεταγραφές. Τα πράγματα ήρθαν έτσι που ταυτόχρονα με τους αγώνες και του ελέγχου του ρόστερ από τον Γιώργο Σίμο, έρχεται και ο Σαρδινέρο για τη νέα χρονιά. Αλλά και οι άλλοι που θα ακολουθήσουν.

Ο ΟΦΗ, όπως κάθε ομάδα της Super League, είναι αναγκασμένος να «τρέξει» τον σχεδιασμό γιατί τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα. Τέλη Ιουλίου ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα και περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου αρχίζει το επόμενο, συν την υποχρέωση του Europa League. Άρα η κρητική ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη με την έναρξη της προετοιμασίας και πρέπει να έχει ολοκληρώσει όλες, ή τουλάχιστον τις περισσότερες εξ αυτών, τις μεταγραφές.

Ο Γιάννης Σαμαράς και το επιτελείο του έχουν εντοπίσει τους στόχους και κινούνται πάνω σε αυτό το κομμάτι. Κάποιες περιπτώσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και κάποιες άλλες έχουν ακόμα... ψωμί. Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μεταγραφικό «οργασμό» για την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ πάντα εκκρεμούν και τα ανοιχτά μέτωπα που προαναφέραμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Παιχνίδι» υπομονής για Μεγιάδο

«Πρώτη» για τον Σαρδινέρο

Το νέο πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό «ταξίδι» του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.