«Παιχνίδι» υπομονής για Μεγιάδο

ΟΦΗ

Οι επαφές του ΟΦΗ με την Τσακαρίτα συνεχίζονται, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι ιθύνοντες του Ομίλου έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις τους με το σύλλογο της Αργεντινής για την απόκτηση του Μιγκέλ Μεγιάδο.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται για 2η σεζόν δανεικός στους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι είχαν καταφέρει να ρίξουν σε ικανοποιητικά επίπεδα την ρήτρα αγοράς του.

Το Capitano.gr εδώ και αρκετό καιρό σας είχε ενημερώσει πως στο «κάδρο» των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών είχε μπει μία νέα παράμετρος, που δεν είναι άλλη από τον κορωνοϊό.

Η πανδημία έφερε μεγάλες ζημιές στα ταμεία των ομάδων, διαμόρφωσε ειδικές συνθήκες και απ’ αυτή την κατάσταση δεν ξέφυγε ούτε ο ΟΦΗ.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου προσπαθούν να κατεβάσουν λίγο ακόμη της απαιτήσεις της Τσακαρίτα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία, ωστόσο στον Όμιλο συνεχίζουν με προσοχή τις κινήσεις τους τους και τις επαφές τους, ώστε να επιτευχθεί το deal.

Είναι δεδομένο φυσικά πως το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Μεγιάδο, ενώ και για τον λατινοαμερικανό ο ΟΦΗ αποτελεί προτεραιότητα.

Το επόμενο διάστημα, πάντως, θα είναι κρίσιμο, αφού οι συζητήσεις θα κορυφωθούν. Οι «ασπρόμαυροι» προχωρούν την υπόθεση με υπομονή και εκτιμούν πως στο τέλος θα καταφέρουν να τελειώσουν με επιτυχία την αποστολή τους.

Ο ΟΦΗ, εξάλλου, έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση, αφού πληρώνοντας τη ρήτρα κάνει δικό του το «πίτμπουλ». Για τον Μεγιάδο ενδιαφέρον φαίνεται πως έχουν δείξει ομάδες του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού, ωστόσο ο Όμιλος ελέγχει την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα παράμετρος για Μεγιάδο

Πλησιάζει η... ώρα Μεγιάδο

Μόνο ΟΦΗ θέλει ο Μιγκέλ

Αγοράζει έναν... καλύτερο Μεγιάδο

Μετά τα πλέι οφ, σειρά έχει ο Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.