Ο ΟΦΗ και το μισογεμάτο ποτήρι!

14:28 | 19/12/2019

Ναι, ο ΟΦΗ δεν κέρδισε, αλλά στο Γεντί Κουλέ έγινε ακόμα μία γιορτή που μας κάνει τόσο προνομιούχους στο βούρκο που άλλοι νιώθουν.

Του Δημήτρη Καρυωτάκη

Από άλλους πιο ειδικούς και μέσα από το capitano θα διαβάσετε τις αναλύσεις για όσα έγιναν στο χθεσινό παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό, για το τι κάναμε, εάν μπορούσαμε και πως κύλησε το ματς από αγωνιστικής πλευράς.

Από μένα σήμερα θα διαβάσετε για τη (μια ακόμη) γιορτή του ποδοσφαίρου που ζήσαμε στο Γεντί Κουλέ και που μας κάνει τόσο προνομιούχους στο βούρκο που άλλοι νιώθουν με τα διαδραματιζόμενα στα γήπεδα τους και που τους κάνουν να μην μπορούν να χαρούν τη μαγεία του πιο λαοφιλούς αθλήματος.

Ναι, είδαμε δυο ομάδες να βγάζουν την άγρια ομορφιά της μπάλας, με κοντράστ συναισθημάτων, με καθαρό ποδόσφαιρο, χωρίς ασχήμιες, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια σημάδευαν τα ματς ανάμεσα σε μας και στους πράσινους στο Ηράκλειο!

Ναι είδαμε την αποθέωση της στρατηγικής ανάμεσα σε δυο κόουτς που κέρδισαν κι έχασαν σε μια σκακιέρα που θα μπορούσε να κρίνει το νικητή από το τυχαίο της στιγμής, αλλά που σε τίποτα δε μειώνει πως οι δυό τους (Σίμος -Δώνης) αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ναι πόσο χαιρόμαστε που μαζί με την ομάδα ανεβαίνουν και οι φίλαθλοι μας, δείγμα πως όλο το πακέτο ΟΦΗ κάνει άλματα στη φετινή σούπερ λίγκα.

Ναι, έγιναν φάσεις VAR που στο ισοζύγιο μπορείς να πεις πως αδικηθήκαμε... μα δεν ασχολείται κανείς, που άλλες εποχές ή σε άλλες ομάδες τι θα συνέβαινε!

Ναι μας αρέσει που ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται στο γήπεδο για να δει το «ολλανδικό μοντέλο» που κατά πως φαίνεται αποτελεί πλοηγό και για άλλους.

Που ξεναγήθηκε στο ΒΑΚ, που έζησε την ατμόσφαιρα στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, που κατάλαβε από κοντά τι σημαίνει ο φετινός ΟΦΗ!

Ναι θα μπορούσαμε να το «κλέψουμε» εάν ο Κουτρουμπής, εφόσον ο Μαρινάκης, κλπ κλπ, που χαρακτηρίζουν τους προπονητές της εξέδρας, μα με την ίδια ευκολία θα μπορούσες να έφευγες και άποντος αν ευστοχούσε ο Κουρμπέλης στο 87'.

Όλα αυτά μικρή σημασία έχουν σε ένα παιγνίδι που τελείωσε με τα συνθήματα υπέρ του ΟΦΗ. Με γεμάτο το ταμείο σου και αγαλλιασμένη την ψυχή σου.

Δεν χάνουμε πια το δάσος που απλόχερα γευόμαστε φέτος για το δέντρο ενός αγώνα, ακόμα κι αν το ποτήρι (κάποιοι μπορούν να το βλέπουν έτσι) μισοάδειο.

Μισογεμάτο είναι κι ας έλειψε μια μικρή... κούπα για να το πιούμε ολάκερο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάχες στο χορτάρι, αγωνία στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ»

Το «Χ» ημίχρονο δεν αλλάζει

Σχόλιο Δημήτρη Πιτσουλάκη: Κρατάει μόνο το γκολ

Χάνει για δύο ματς τον Νέιρα ο ΟΦΗ

Αντίπαλοι στο γήπεδο, φίλοι έξω από αυτό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.