Ο ΟΦΗ πιέζει για τα μπαράζ!

15:46 | 13/05/2019

​Ο ΟΦΗ άρχισε τις ασφυκτικές πιέσεις σε Super League, Football League και ΕΠΟ για να γίνουν τα μπαράζ. Οι τελευταίες εξελίξεις.

O OΦΗ ανέλαβε... δράση και αποφάσισε να πιέσει τους αρμόδιους φορείς για να βρεθεί επιτέλους η φόρμουλα να αρχίσουν τα περιβόητα μπαράζ, τα οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι άγνωστο πότε θα αρχίσουν.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα ο Ηλίας Πουρσανίδης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με Super League, Football League και ΕΠΟ και πιέζει να σπεύσουν οι διαδικασίες και να τελειώσουν οι εκκρεμότητες για να οριστούν τα δύο παιχνίδια με τον Πλατανιά.

Ας θυμίσουμε λίγο τις εκκρεμότητες:

* Η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα Λάρισας

* Η επικύρωση της βαθμολογίας της Football League

* Η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΣ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γνωστοποιηθεί η απόφαση της ένστασης για την ομάδα της Λάρισας ώστε να οριστικοποιηθεί ποιον θα έχει αντίπαλο ο ΟΦΗ στα μπαράζ (σύμφωνα με πληροφορίες είναι απίθανο να δικαιωθεί ο Απόλλων άρα ο Πλατανιάς θα παίξει στα μπαράζ). Μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα την Πέμπτη, θα επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League και πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη, θα γνωστοποιηθεί η απόφαση για την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όταν κλείσουν οι εκκρεμότητες, κυρίως αυτές που αφορούν τη Football League, τότε θα οριστούν οι ημερομηνίες των δύο αγώνων και θα γίνει η κλήρωση. Ο ορισμός των μπαράζ μπορεί να γίνει ακόμα κι αν δεν έχει βγει η απόφαση για την προσφυγή του ΠΑΣ, αλλά αν η ομάδα των Ιωαννίνων δικαιωθεί τότε δεν θα γίνουν!

Πάμε τώρα στην ουσία. Ας πούμε ότι όλα τελειώνουν, κλείνουν οι εκκρεμότητες και όλα είναι έτοιμα για τα μπαράζ. Πότε θα γίνουν; Είναι το εύλογο ερώτημα που ουδείς μπορεί να απαντήσει. Αν υπάρξουν εξελίξεις νωρίτερα από την Πέμπτη, δεν αποκλείεται αυτά να αρχίσουν την Κυριακή, αλλά πλέον το ενδεχόμενο να μετατεθούν για την επόμενη εβδομάδα είναι ορατό και πολύ πιθανό. Βλέπετε, μετά τον ορισμό των αγώνων και την κλήρωση, πρέπει να ακολουθηθεί μία διαδικασία από τις δύο ομάδες. Εκδοση εισιτηρίων, μέτρα ασφαλείας, μετακίνηση κτλ. Όλα αυτά είναι δύσκολο να είναι έτοιμα μέσα σε λίγα 24ωρα για να αρχίσουν τα μπαράζ την προσεχή Κυριακή. Άρα; Με τα τωρινά δεδομένα, φαίνεται ότι πάμε για την άλλη εβδομάδα και ο... Θεός βοηθός.

Ο ΟΦΗ, πάντως, έχει αρχίσει τις έντονες πιέσεις μέσω διαρκών συζητήσεων ώστε να οριστούν τα μπαράζ άμεσα, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μπηχτή του ΠΑΣ σε ΟΦΗ και Τσίπρα

Πλατανιάς: «Προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ραντεβού»

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης των επαγγελματικών κατηγορίων

«Ματιές» του ΟΦΗ στη νέα χρονιά

Πρόβλημα στον ΟΦΗ με Φερέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.