Ο ΟΦΗ πληρώνει ακριβά την... Superleague

SMS
16:46 | 26/12/2018

Δείτε το ποσό που έχει κληθεί να πληρώσει εξαιτίας των προστίμων ο ΟΦΗ, στα έξι εντός έδρας παιχνίδια του στην Superleague

To διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 39.000 ευρώ έχει πληρώσει η διοίκηση του ΟΦΗ σε πρόστιμα στην φετινή Superleague. Σύμφωνα με το... άθροισμα που έκανε το sdna.gr, η κρητική ομάδα βρίσκεται στην μη κολακευτική 5 θέση της σχετικής λίστας πίσω από τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην κορυφή με 104.250 ευρώ, τον Παναθηναϊκό στα 93.150, τον Ολυμπιακός στις 87.500 ευρώ και την ΑΕΚ η οποία έχει πληρώσει 83.250 ευρώ. 

Συνολικά 13 από τις 16 ΠΑΕ της Super League έχουν βγάλει από το ταμείο τους το ποσό 537.350 ευρώ, ενώ ούτε ευρώ δεν έχουν πληρώσει ο Αστέρας Τρίπολης, η Λαμία και ο Λεβαδειακός. Τα πρόστιμα αφορούν υβριστικά συνθήματα γενικότερα τη συμπεριφορά των φιλάθλων της γηπεδούχου (κυρίως) ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ έχει αγωνιστεί έξι φορές φέτος στο ''Γεντί Κουλέ'', έχοντας υποδεχθεί ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό - Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης. Ήτοι, ο Όμιλος έχει πληρώσει έως τώρα περίπου 6.500 ευρώ πρόστιμα ανά παιχνίδι.

(πηγή πίνακα: sdna.gr)

πρόστιμα Superleague

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.