Ο ΟΦΗ ψηλώνει κι άναψε φωτιά και μεγαλώνει

08:40 | 30/01/2023

Μόνο κέρδη έχει να αποκομίσει ο ΟΦΗ από την παλικαρίσια εμφάνιση στο Καραϊσκάκη - Άρθρο του Δ. Καρυωτάκη


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Αυτόν τον ΟΦΗ θέλουμε, αυτόν τον ΟΦΗ περιμένουμε να βλέπουμε, ναι χάσαμε από τον ανώτερο Ολυμπιακό, ασφαλώς είχαμε κορυφαίο τον Μανδά, αλλά κρατάμε την εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού που έχοντας στη μέση τον Πασχαλάκη, μετά το τέλος του παιχνιδιού, του αναγνώριζαν πως αυτός κράτησε τον Ολυμπιακό νικητή!

Τι άλλο θέλαμε σε ένα γήπεδο που πάντα έγερνε όταν παίζαμε αλλά ήταν αναμφισβήτητα το πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, από εκείνο του 2-1 επί Σίμου. Τι θέλαμε να αποδείξουμε στο συγκεκριμένο παιγνίδι;

Να δείξουμε καταρχήν πως είμαστε στο σωστό δρόμο, πως δεν ήταν τυχαίες οι εμφανίσεις σε Λεωφόρο και Τούμπα, πως μπορούμε να κοιτάξουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Δεν το κάναμε σε όλο το παιχνίδι, κυρίως έγινε στο α’ ημίχρονο και μετά το 2-1 του Ολυμπιακού, αλλά δεχτήκαμε πίεση και φάσεις στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου, κυρίως επειδή έλειψε ο Μεγιάδο στη μεσαία γραμμή αλλά και η ποιότητα του Νέιρα που θα μπορούσε να βοηθήσει.

Και μόνο το γεγονός πως ο ΟΦΗ μετά το 2-1 βγαίνει μπροστά, κάνει δυο πολύ μεγάλες φάσεις και χάνει τα άχαστα, μας δημιουργεί την αίσθηση πως αυτή η ομάδα έχει αλλάξει, έχει νοοτροπία που δεν την είχαμε συνηθίσει φέτος και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Μόνο κέρδη έχει να αποκομίσει ο ΟΦΗ από την παλικαρίσια εμφάνιση στο Καραϊσκάκη: δυσκολοκατάβλητος, πειθαρχημένος, παθιασμένος και με καλή φυσική κατάσταση, έδωσε χαρά σε όλους όσοι τον είδαν από την τηλεόραση αλλά και ικανοποίησε τους εκδρομείς που έκαναν αυτό το ταξίδι, μεταφέροντας τη φλόγα των οπαδών της ομάδας που αρχίζουν και πάλι να πιστεύουν στον ΟΦΗ του Ντάμπρα και κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι για χάρη του!

Ο ΟΦΗ μπορεί να έχασε αλλά ψήλωσε. Μπορεί να έσπασε το σερί, αλλά κέρδισε αγωνιστικότητα και ψυχολογία και θα πάει με αυτή την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ για να επιβραβευτεί από τον κόσμο του, που γίνεται συμμέτοχος στο όραμα του Λιθουανού, που τον ξαναβλέπει να γίνεται μεγάλος, που επιτέλους του αρέσει αυτό που βλέπει!

Το γήπεδο γεμάτο το Σάββατο κι όλοι μαζί για να χειροκροτήσουμε την ομάδα που μας ξανακάνει περήφανους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1

Νταμπράουσκας: «Είμαι συγκινημένος με τον απίστευτο κόσμο του ΟΦΗ»

Ο τρομερός Μανδάς και η παρουσία του Πογέτ στο Καραϊσκάκη

Η αντίδραση του Νταμπράουσκας σε προκλητική ερώτηση

Ηχητικό: H ένταση στη συνέντευξη Τύπου του Νταμπράουσκας με δημοσιογράφο που προσέβαλε τον ΟΦΗ

Τρέλα: Το γκολ του Ντίκο μέσα από την εξέδρα των φίλων του ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.