Ο ΟΦΗ θέλει Ντέλετιτς

ΟΦΗ

Τι ισχύει με την περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς και τον ΟΦΗ

Δημοσίευμα της εφημερίδας «LIVESPORT» εμπλέκει το όνομα του Μίλος Ντέλετιτς με τον ΟΦΗ και το Capitano.gr καταγράφει τα δεδομένα.

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019, δημιουργώντας όπως θα θυμάστε κόντρα ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα και ενημερώθηκε ότι μπορεί να ψάξει να βρει ομάδα.

Ο Ντέλετιτς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για 3 χρόνια, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr από Αθήνα, η Ένωση δεν πρόκειται να του κλείσει το δρόμο σε περίπτωση που βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Και κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η κρητική ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Σέρβο μέσο ισχύει και μάλιστα έχει ενημερωθεί ο ποδοσφαιριστής, αλλά το όλο θέμα δεν φαίνεται να είναι εύκολο. Πρώτον, ο Όμιλος θέλει να τον πάρει ελεύθερο και όχι με μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι «κλωτσάει». Το πρόβλημά του δεν είναι ο ΟΦΗ, αλλά το γεγονός ότι θέλει να δοκιμάσει εκτός Ελλάδας σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα, ενώ στα «θέλω» υπάρχει και η επιθυμία του να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα παίζει στην Ευρώπη.

Το θετικό για τον ΟΦΗ είναι το γεγονός ότι ο χρόνος πιέζει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και εφόσον δεν βρεθεί κάτι μπορεί να ελπίζει σε συμφωνία με τον Ντέλετιτς. Η ΑΕΚ από την πλευρά της, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή το θέμα είναι τι θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Στον Όμιλο παρακολουθούν τις εξελίξεις και έχουν τη διάθεση να περιμένουν μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου για τον Ντέλετιτς γιατί σίγουρα πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Και ίσως είναι αυτή η «ξεχωριστή περίπτωση» που ανέφερε για τα χαφ ο Γιώργος Σίμος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Τα δεδομένα, λοιπόν, είναι ξεκάθαρα. Ο ΟΦΗ έχει στη λίστα του τον Σέρβο μέσο, τον θέλει, αλλά η απόσταση αυτή τη στιγμή φαντάζει μεγάλη και τις επόμενες μέρες θα γίνει πιο σαφής η όλη κατάσταση. Είναι μία υπόθεση που εξαρτάται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που η ΑΕΚ είναι διαλλακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπόθεση Λυμπεράκη: Πώς ο ΟΦΗ έπεισε τον νεαρό μπακ

Έχει τα λεφτά, αλλά έχει και την πίεση

Τι ισχύει για τον δεύτερο επιθετικό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.