Ο ΟΦΗ θέλει τον καλό Σεμέντο

08:10 | 09/06/2020

Ο Σεμέντο του «Κλεάνθης Βικελίδης», τα δεδομένα έως τώρα και η επιμονή της Τραμπζονσπόρ

Με την επιστροφή στη δράση και την έναρξη των πλέι οφ, τα μεταγραφικά στον ΟΦΗ πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Όχι ότι δεν απασχολούν, αλλά τούτη τη στιγμή το αγωνιστικό κομμάτι είναι αυτό που προέχει.

Το αυτό ισχύει και για την περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του ΟΦΗ για τον απλούστατο λόγο ότι το καλοκαίρι θα κριθεί το μέλλον του.

Τα δεδομένα

Τα πράγματα είναι γνωστά σε ό,τι αφορά την περίπτωσή του. Ο ΟΦΗ για να τον κάνει δικό του θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα (πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ). Η Φορτούνα Σιτάρντ τον θέλει πίσω για να τον... πουλήσει, ενώ τα ολλανδικά και τουρκικά Μέσα συνεχίζουν να αναφέρουν την περίπτωση της Τραμπζονσπόρ.

Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα από το εξωτερικό δείχνουν την τουρκική ομάδα έτοιμη να δώσει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο εξτρέμ, χωρίς ωστόσο αυτό να προκύπτει από κάπου. Το δεδομένο είναι ότι η Τραμπζονσπόρ θέλει τον παίκτη, αλλά μέχρι να φτάσουμε στις οριστικές εξελίξεις υπάρχει δρόμος.

Τον... παρακολουθεί

Η αλήθεια είναι ότι η τουρκική ομάδα έχει υπό... παρακολούθηση τον Σεμέντο και είναι φυσιολογικό. Ο «Λύσανδρος» έπαιξε το Σάββατο με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον δουν ξανά εν δράσει. Βέβαια, δεν περίμεναν τα πλέι οφ για να σχηματίσουν γνώμη για τον ποδοσφαιριστή που θέλουν να αποκτήσουν και αυτό αφορά όλους τους «μνηστήρες».

Ο «χαμένος» Σεμέντο

Όσον αφορά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, το παιχνίδι με τον Άρη δεν ήταν από τα καλύτερά του. Για να μην πούμε ότι ήταν ένα από τα χειρότερά του με την φανέλα του ΟΦΗ. Προφανώς υπάρχει δικαιολογία και δεν είναι άλλη από τη μακρά αποχή από τη δράση. Ο Πορτογάλος έδειξε επηρεασμένος, ήταν «έξω από τα νερά του» και δεν βοήθησε τον Όμιλο στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

Αυτή η εμφάνιση ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά μέτριων εμφανίσεων που έχει κάνει ο παίκτης το τελευταίο διάστημα όντας μακριά από τον καλό του εαυτό, ειδικά εκείνον πριν τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη. Η αλήθεια είναι ότι περνάει ένα ντεφορμάρισμα και φάνηκε στο ματς του Σαββάτου, αφού ο ΟΦΗ δεν είχε βοήθειες από την πλευρά του ούτε ο ίδιος πήρε προσωπικές ενέργειες.

Πολλά μπορούν να αλλάξουν

Ο Σεμέντο είναι παίκτης του ΟΦΗ μέχρι τέλος Ιουνίου, αλλά μετά τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό που διαφοροποίησε πολλά δεδομένα, μπορεί να μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι επί του θέματος η κρητική ομάδα «δεν έχει πει την τελευταία της λέξη».

Αν ο παίκτης συνεχίσει τις μέτριες εμφανίσεις δεν αποκλείεται να αλλάξει η κατάσταση σε ό,τι αφορά την Τραμπζονσπόρ αλλά και το μέλλον του στον ΟΦΗ. Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι σε όσα έρχονται από το εξωτερικό, εκτός αν η Φορτούνα επισπεύσει τη διαδικασία πώλησης του Σεμέντο τώρα που είναι νωρίς.

Πάντως, το όλο θέμα εξακολουθεί να είναι σίριαλ, αλλά στον ΟΦΗ πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Γι' αυτό έχουν ετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα και φυσικά για την περίπτωση που δεν θα έχουν τον Σεμέντο του χρόνου στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούτε η καραντίνα σταμάτησε τον Μιγκέλ

Βαγιεμπά Σακόρ: «Παρών»!

Η θέληση του Μάνου


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.