ΟΦΗ της νέας χρονιάς: Οι «σίγουροι», οι δανεικοί και οι μεταγραφές

ΟΦΗ

Τα «βήματα» πλέον σε κάθε τομέα είναι μελετημένα στον ΟΦΗ, οπότε και στο κομμάτι του έμψυχου δυναμικού οι ιθύνοντες του Ομίλου προχωράνε βάσει πλάνου.

Τα «βήματα» πλέον σε κάθε τομέα είναι μελετημένα στον ΟΦΗ, οπότε και στο κομμάτι του έμψυχου δυναμικού οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου προχωράνε βάσει πλάνου.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι δεδομένο πως δε θέλουν να… πειράζουν πολύ τη «χημεία» της ομάδας και γι’ αυτό οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές γίνονται πάντα με το βλέμμα στην… επόμενη μέρα.

Αυτή τη στιγμή, έτσι, το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου έχει 31 παίκτες στο ρόστερ του. Το συμβόλαιο μόλις 6 ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και πρόκειται για τους Μπράουν, Νάστο, Βίκτορ, Μπολάκη, Δερμιτζάκη και Ντίνα.

Οι «σίγουροι»

Από’ κει και πέρα, 22 ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και είναι οι Γουάλι, Σωτηρίου, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Στάικος, Βαζ, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο, Φερέιρα, Νοικοκυράκης, Σουρνάκης, Περδίκης, Μίγγος, Καλαϊτζάκης και Σηφάκης.

Οι δανεικοί

Υπάρχει, βέβαια, και η κατηγορία των δανεικών, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Μεγιάδο, Σεμέντο και Μάνος.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, όπως όλα δείχνουν, θ’ αποκτηθεί από τον Όμιλο, μετά τα πλέι οφ. Η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ είναι πιο δύσκολη, λόγω της υψηλής ρήτρας της Φορτούνα Σιτάρντ, ενώ ο Μάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Όλα τα παραπάνω φανερώνουν πως οι «ασπρόμαυροι» κρατούν τον «κορμό» τους για την καινούργια χρονιά και θα προχωρήσουν σε ορισμένες ποιοτικές προσθήκες, σύμφωνα πάντα με τη φιλοσοφία τους.

Οι μεταγραφές

Η πρώτη, εξάλλου, έχει ήδη γίνει, αφού ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει αποκτήσει τον νεαρό Ουές, που αγωνίζεται στον Πλατανιά.

Ο ΟΦΗ, επομένως, δεν πρόκειται να ξεκινήσει το «χτίσιμο» από την αρχή. Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ παραμένει το ίδιο και θα γίνουν συγκεκριμένες επιλογές για να πάρει την οριστική του μορφή.

Θα έρθουν, δηλαδή, παίκτες σε καλή ηλικία, με κίνητρο, που θα έχουν τις ικανότητες να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «κεφάλαιο» Σεμέντο

Μετά τα πλέι οφ, σειρά έχει ο Μεγιάδο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.