Έτσι θέλει τον ΟΦΗ: Μικρότερο ρόστερ, σταθερότητα και δυνατή έδρα

22:06 | 15/05/2021

Τι είπε ο Νίκος Νιόπλιας για τον ΟΦΗ και πώς τον οραματίζεται - Δείτε το video από τη συνέντευξη Τύπου

Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, ο προπονητής του Ομίλου είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του και τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Το αρχικό του σχόλιο:

Για ένα μεγάλο διάστημα είχαμε πολύ καλή εικόνα, θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά μετά μπήκαμε σε αυτό το τρυπάκι. Από τη χαλαρότητα δεν πήραμε τη νίκη, ενώ είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα κατά διαστήματα. Επίσης, η ομάδα επηρεάστηκε από το χαμό του Μίλτου. Ένα απίστευτο παιδί, ήταν παίκτης καρδιάς. Συλλυπητήρια στους δικούς του. Ήταν μία μέρα δύσκολη για εμάς.

Για την απόφασή του να παραμείνει στον ΟΦΗ:

Αυτό που με έκανε να αποφασίσω τόσο γρήγορα ήταν το τηλεφώνημα του Μιχάλη Μπούση, το θέλω, ο σεβασμός. Το θέλω και των παιδιών που είναι στην ομάδα. Δεν ήταν δύσκολο για μένα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στον ΟΦΗ. Θα το δω επαγγελματικά και μόνο έτσι θα πετύχουμε.

Για το σχεδιασμό της νέας σεζόν:

Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το ρόστερ γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ. Χρειάζεται χρόνος για να ξεκαθαρίσουμε το ρόστερ και έπειτα να κάνουμε μεταγραφές. Υπάρχει χρόνος, δεν είναι όπως πέρυσι με τον κορωνοϊό. Υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είναι νωρίς. Πρώτα ξεκαθάρισμα και μετά χτίσιμο.

Θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Θέλουμε πάλι καλούς ποδοσφαιριστές για να σταθούμε σε ένα καλό επίπεδο.

Το ρόστερ είναι μεγάλο. Ούτε προπόνηση δεν θα μπορούμε να κάνουμε. Φυσικά και πρέπει να μειωθεί το ρόστερ.

Για το στόχο της νέας σεζόν:

Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και τη θέση μας. Τότε δεν θα χρειάζεται να κάνεις και πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Αν δεν υπάρξει σταθεροποίηση δεν θα μπορείς να πας και πιο πάνω.

Οραματίζομαι μια ομάδα που να είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Πρέπει να έχει μία αγωνιστική ταυτότητα και δεν πρέπει να έχουμε τα πάνω-κάτω.

Για το τι θα αλλάξει αγωνιστικά:

Εγώ δεν είμαι δογματικός με ένα σύστημα. Την τριάδα την έβαλα γιατί δεν είχαμε winger. Του χρόνου θα είναι πιο ευέλικτα τα σχήματα. Πάντα με τετράδα παίζω, αλλά αυτό δεν θα είναι για όλα τα παιχνίδια.

Τι κρατάει φέτος:

Πάντα υπάρχουν και καλά στοιχεία. Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε ότι ήταν μια καλή χρονιά. Έχουμε ένα καλό κορμό με πάρα πολύ καλούς παίκτες που όταν λείπουν η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκίνησε ο Νιόπλιας για Ανδρεανίδη: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα να μιλήσω μαζί του»

Πιάνει δουλειά ο Νιόπλιας για τον «νέο ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.