Πιάνει δουλειά ο Νιόπλιας για τον «νέο ΟΦΗ»

ΟΦΗ

Μεταγραφές θα κάνει ο ΟΦΗ, το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι με τις αποχωρήσεις μετά από αυτή του Σολίς

Η σεζόν ολοκληρώνεται χωρίς-ευτυχώς-δράματα για τον ΟΦΗ, που έστω και αν τα είδε «σκούρα», κατάφερε στο φινάλε να σώσει την παρτίδα και να κρατηθεί στην κατηγορία.

Δεν θ’ αργήσει, έτσι, η στιγμή που θα τεθεί και επίσημα σε ισχύ ο προγραμματισμός της ομάδας του Νιόπλια για τη νέα χρονιά και οι προσθαφαιρέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο και πάλι.

Γιατί είναι μάλλον δεδομένο ότι εκτός από τις προσθήκες, θα υπάρξουν και «διαζύγια» ή δανεισμοί παικτών. Δε χρειάζεται, εξάλλου, να το ψάξει κανείς αρκετά, προκειμένου να εξακριβώσει πως το ρόστερ του Ομίλου είναι υπεράριθμο και θέλει το ρετουσάρισμα του.

Ορισμένοι τραυματισμοί, αλλά και κάποιες αστοχίες στις επιλογές, υποχρέωσαν τον ηρακλειώτικο σύλλογο να πάρει περισσότερους ποδοσφαιριστές για να βελτιώσει την εικόνα του.

Αυτό, βέβαια, είχε σαν αποτέλεσμα το ρόστερ ν’ ανοίξει αρκετά, κάτι που βάσει φιλοσοφίας των «ασπρόμαυρων» δεν είναι επιθυμητό.

Αυτή τη στιγμή, δηλαδή, ο ΟΦΗ έχει 32 συμβόλαια και μόλις 6 απ’ αυτά ολοκληρώνονται στα τέλη Ιουνίου. Για το ένα από αυτό τα διαβάσατε, ο Ναζαρίνο Σολίς δεν θα συνεχίσει μετά το τέλος του δανεισμού και απομένει η επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου.

Ενόψει της περιόδου 2021-22 ο Όμιλος έχει ήδη στη «μηχανή» του 26 μέλη, νούμερο το οποίο μοιάζει ιδανικό για να προχωρήσει.

Θεωρητικά και οι 6 παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι ν’ αποχωρήσουν, αριθμητικά δεν προκύπτει θέμα.

Επειδή, όμως, θα υπάρξουν λογικά ανανεώσεις και επειδή θα πραγματοποιηθούν και μεταγραφές, είναι ξεκάθαρο πως παίκτες με συμβόλαιο δε θα συνεχίσουν ή τουλάχιστον θα τους γίνει πρόταση αποδέσμευσης ή δανεισμού.

Δεν είναι λίγοι, εξάλλου, εκείνοι που δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους. Ήρθαν για να δώσουν το κάτι παραπάνω, αλλά δεν τους… βγήκε και κινήθηκαν στα ρηχά.

Οι επόμενοι μήνες αναμένονται σίγουρα με ενδιαφέρον και ο Νίκος Νιόπλιας σηκώνει μανίκια. Ο ΟΦΗ έχει ένα πάρα πολύ καλό «κορμό», με σπουδαίες μονάδες, αλλά η προσπάθεια για τις αφίξεις, μα και τις αποχωρήσεις θα έχει λογικά αρκετή δουλειά. Για να συμπληρωθεί ένα ομοιογενές σύνολο και για να μην επαναληφθούν οι φετινές… ανορθογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Συνεχίζει με Νιόπλια ο ΟΦΗ

Επιστροφή στο μέλλον!

Δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Σολίς


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.