Ο ΟΦΙ πήρε το ντέρμπι της Αλικαρνασσού, «τεσσάρα» τα Χανιά, ήττα για Επισκοπή

16:47 | 22/12/2022

Ο ΟΦΙ επικράτησε 1-0 του Ηροδότου για το πρωτάθλημα της Super League, η Επισκοπή ηττήθηκε εντός από το Αιγάλεω, ενώ η ομάδα των Χανίων έκανε «περίπατο» σην έδρας της απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ.

O ΟΦΙ ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον Ηρόδοτο, επικράτησε 0-1 και έσπασε την αρνητική παράδοση που τον ήθελε πάντα ηττημένο στην Αλικαρνασσό στις εθνικές κατηγορίες!

Ο ΟΦΙ άρχισε το ματς με τον καλύτερο τρόπο, αφού νωρίς-νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 9ο λεπτό μετά από γύρισμα του Αντερέγκεν, ο Μούλερ από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Βουό από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ έκανε το 0-1.

Το γκολ έδωσε ώθηση στον ΟΦΙ που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με τον Ηρόδοτο που πήρε τα πάνω του στο δεύτερο μέρος και απείλησε για την ισοφάριση.

Η ομάδα της Ιεράπετρας, πάντως, ήταν αυτή που απείλησε για το 0-2 χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μετά από σέντρα του Καζάου από δεξιά και σουτ του αμαρκάριστου Αντερέγκεν από το σημέιο του πέναλτι, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Εντυπωσιακά ήταν τα Χανιά εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ θριαμβεύοντας με το επιβλητικό 4-0. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε από τον Μάναλη στο 24’ ενώ ακολούθησε το 2-0 από τον Πολίτη στο 29ο.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη δύο ακόμη τερμάτων: Το 3-0 έγινε και πάλι από τον Μάναλη στο 71’ ενώ στο 88’ ο Μαρτσάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η Επισκοπή, τέλος, ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από το Αιγάλεω. Το ματς κρίθηκε στο 61′ με τον Μπαστιάνο να σημειώνει το μοναδικό γκολ με σουτ, από πάσα του Τσιλιγκίρη. Η καλύτερη στιγμή της Επισκοπής, ήταν ένα σουτ του Κούτσια στο 51′, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Σικαλιάς.

Τα αποτελέσματα:

Επισκοπή-Αιγάλεω 0-1

Χανιά-ΠΑΟ Ρουφ 4-0

Ολυμπιακός Β'-Προοδευτική 1-0

Ηρόδοτος-ΟΦΙ 0-1

Παναχαϊκή-Καλλιθέα 0-0

Καλαμάτα-Ηλιούπολη 0-1

ΑΕΚ Β'-Κηφισιά 0-1

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.