O Παναθηναϊκός θέλει Έφορντ!

SMS

Ποια η πρόταση των ''πρασίνων'', το συμβόλαιο του Έφορντ και η θέληση του παίκτη

Δεδομένα, το καλοκαίρι αυτό είναι διαφορετικό για τον Εργοτέλη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η αρχική ανασφάλεια στο θέμα του προπονητή, η απαγόρευση μεταγραφών και το θολό τοπίο στα τηλεοπτικά είναι παράμετροι που έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την μεταγραφική πολιτική της κρητικής ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι Ιατρούδης και Έφορντ είναι τα δύο ''καυτά'' ονόματα που κυριαρχούν στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Εργοτέλη, το ξαφνικό φινάλε του Αντώνη Καπνίδη, όπως αποκάλυψε χθες το Capitano.gr, απασχολεί την επικαιρότητα των ''κιτρινόμαυρων'' τις τελευταίες ώρες. Ένα θέμα που αναμένεται να τελειώσει και τυπικά εντός των επόμενων 24 ωρών και ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο του Μαρτινέγκο.

Φυσικά, σε απόλυτη προτεραιότητα βρίσκονται και τα θέματα των δύο επιθετικών, οι οποίοι ενδιαφέρουν αρκετές ομάδες. Για τον Γιάννη Ιατρούδη τα γράψαμε τα δεδομένα τις προηγούμενες ημέρες, κάπως θολό είναι το τοπίο με τον Τζόζεφ Έφορντ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Εργοτέλη μέχρι το 2020, με τον Γιώργο Τουτζάρη να αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη του «εμείς δεν θα κόψουμε τον δρόμο σε κανέναν. Για τον Ιατρούδη η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι η ΑΕΚ ενώ για τον Έφορντ οι προτάσεις είναι μη συζητήσιμες. Δεν θα ξεπουλήσουμε κανένα περιουσιακό στοιχείο του Εργοτέλη».

Το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης για τον ποδοσφαιριστή είναι κάτι που δεν αμφισβητείται, με τον Έφορντ να μην είναι ιδιαίτερα ''ζεστός'' για την μετακόμιση του στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου και παράλληλα τον Εργοτέλη να μην ικανοποιείται από την πρώτη προσφορά. 

Μάλιστα, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν ενδιαφέρει μόνο την ''ελαφρά ταξιαρχία'' αλλά εσχάτως και τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά και την ταχύτητα του Έφορντ, με τους ''πράσινους'' να επιθυμούν την αγορά του παίκτη αλλά χωρίς να... πληρώσουν. Είναι γνωστό ότι τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπουν ποσά για αγορές και στην ομάδα των Αθηνών προσπαθούν να αποκτήσουν παίκτες με ''όπλο'' την μεταπωλητική τους αξία. Είναι μία στρατηγική της... μνημονιακής πολιτικής τους.

Έτσι, οι ''πράσινοι'' σκέφτονται μια πρόταση με ένα ποσοστό μεταπώλησης στον Εργοτέλη. Ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Καπνίδης από τον Εργοτέλη!

Ο Ιατρούδης, η αλλαγή μάνατζερ και τα νέα δεδομένα

«My name is Joe...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.