Ο Παπαδημητρίου «είδε» πέναλτι του Κοροβέση

16:20 | 29/10/2019

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ με αφορμή την ανακοίνωση της Ξάνθης.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος μετά το τέλος του ματς προφανώς δεν... θυμόταν τη φάση, αναφέρθηκε στο πέναλτι που ζήτησε η Ξάνθη στο μαρκάρισμα του Κοροβέση, στο οποίο δεν υπάρχει παράβαση όπως φάνηκε και στο ριπλέι.

«Ο κύριος Πανόπουλος έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεται τόσα χρόνια, το ίδιο έκανε και σήμερα. Είναι μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Το σε ποιον αναφέρεται θα πρέπει να το πει ο κύριος Πανόπουλος. Όπως είδε όλος ο κόσμος, οι λάθος αποφάσεις του διαιτητή στο σημείο που έγιναν έκριναν και το αποτέλεσμα».

–το αν εννοεί η ανακοίνωση πως απευθύνθηκε ο κ. Πανόπουλος στον κ. Περέιρα:

«Δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό. Η Ξάνθη δεν είχε βγάλει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας μέχρι τώρα. Θεωρούμε ότι λάθη θα γίνονται. Είμαστε μια ομάδα υπέρ του VAR, γιατί σημαίνει πως διορθώνω τα λάθη και υπάρχει πρόοδος και δικαιοσύνη. Όμως θα ήθελα να μας εξηγήσει ο διαιτητής τι είδε. Ήταν τόσο ξεκάθαρες φάσεις, που τις είδα κι εγώ από τον πάγκο. Είναι ενοχλητικό να μην βλέπεις ό,τι βλέπει όλος ο κόσμος. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, ο ΟΦΗ είχε εξαιρετική φιλοξενία σε μας και θα τους την ανταποδώσουμε, αλλά κατάφερε ο διαιτητής να γίνει πρωταγωνιστής».

-τα παράπονά του στον διαιτητή ο Παπαδημητρίου είπε:

«Ο κ. Βάτσιος μετά το ματς που διαμαρτυρήθηκα μού είπε ‘Είναι δυνατόν εσείς που έχετε παίξει ποδόσφαιρο να διαμαρτύρεστε για αυτές τις φάσεις; Θα τις δείτε στην τηλεόραση και θα μου ζητήσετε συγγνώμη’. Μάλλον όμως άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη».

-τα δύο πέναλτι που ζητά η Ξάνθη στο ματς:

«Αν η δεύτερη φάση, στο χέρι του Μαρινάκη πήγαινε στο VAR, πιθανότατα θα έδινε πρώτα επιθετικό φάουλ και όχι πέναλτι. Όμως η φάση του Κοροβέση είναι ξεκάθαρο πέναλτι και δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του ΟΦΗ. Έτσι η Ξάνθη θα μπορούσε να ισοφαρίσει και θα είχε 15 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα για να διεκδικήσει την νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τι θέλει να πει ο ποιητής;»

Ανακοίνωση έπος της Ξάνθης για το ματς με τον ΟΦΗ

Παράπονα της Ξάνθης για τις καθυστερήσεις

Ραμίρεθ: «Οι παίκτες μου ασχολήθηκαν περισσότερο με τη διαιτησία»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.