Ο Παπαδόπουλος, τα Χανιά και οι αλλαγές προπονητών στην Superleague

19:40 | 01/06/2021

Ο προπονητής των Χανίων, σχολίασε την παραμονή του στον πάγκο του κρητικού συλλόγου, ενώ σχολίασε και τις προσλήψεις των νέων προπονητών σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Στο ραδιόφωνο του Metropolis στη Θεσσαλονική, μίλησε ο προπονητής των Χανίων, αναφέροντας τις βλέψεις που έχει για τη νέα χρονιά όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές στους πάγκους των μεγάλων ομάδων της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νέα χρονιά: «Έχω συμφωνήσει να είμαι στα Χανιά, μίλησα με τον πρόεδρο και θέλουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από φέτος. Αυτή τη στιγμή κοιτάω παίκτες μέσω του wyscout για να κάνω τις καλύτερες επιλογές».

Για τις αλλαγές προπονητών στις μεγάλες ομάδες στη Σούπερ Λιγκ: «Είναι λογικό ο Γκαρσία να λέει πως δεν θα γυρίσει στη Β ομάδα, ο κάθε προπονητής δουλεύει για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, έχει πάρει έναν τίτλο, θα ήταν πισωγύρισμα να επιστρέψει στην δεύτερη ομάδα.

Περίμενα ότι θα μείνει επειδή έχει την αγάπη του κόσμου. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι ευχαριστημένος από την προσφορά του Γκαρσία και ο Γκαρσία να ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ που τον βοήθησε να εξελιχθεί ως προπονητής. Ο Λουτσέσκου είναι καλός προπονητής, είναι πετυχημένος και έρχεται διαβασμένος. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, έχει την μεγαλύτερη αποδοχή του κόσμου και θα είναι πιο πολύ ανταγωνιστικός στη μάχη του τίτλου. Ο Ηρακλής έχει βγάλει πολύ καλούς προπονητές, μέσα σε αυτούς τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Είναι και οι δύο έμπειροι και καλοί προπονητές και ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα».

Για την παραμονή του Μάντζιου στον Άρη:«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε έναν Έλληνα προπονητή που οδήγησε στην 3η θέση τον Αρη. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει παίκτες με ποιότητα και είναι σημαντικό να κρατήσει τον κορμό. Θα μπορούσε να βγει και 2ος και το άξιζε. Ο στόχος του Άρη είναι να έχει υψηλές βλέψεις και να βγαίνει στην Ευρώπη. πόθος των Αρειανών είναι ένα τρόπαιο και το πιο εφικτό είναι να πάρει το Κύπελλο».

Για τον Μπάμπα: «Μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλός, έχει καλή τεχνική, βοήθησε τον ΠΑΟΚ. Καμία ομάδα δεν εξαρτάται από κανένα ποδοσφαιριστή, μπορεί να αντικατασταθεί έτσι όπως έγινε το ποδόσφαιρο. Είναι καλό να μένουν οι καλοί ποδοσφαιριστές για να μην γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.