Ο Πόρος δημοσιοποίησε τις συνομιλίες με τον Εντιγκά

14:13 | 31/01/2023

Ο Πόρος έκανε γνωστές τις συνομιλίας με τον Ντελβίν Εντιγκά.

Ο έμπειρος παίκτης -που θα συνεχίσει σε ομάδα της Μάλτας- «κρέμασε την Κρητική ομάδα, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου την Κυριακή και ο Πόρος δημοσιοποίησε όλα τα στοιχεία των συνομιλιών μαζί του για να αποδείξει ότι το φιάσκο ήταν δική του ευθύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου:

Ο Α.Ο. Πόρου είχε προαναγγείλει από την Κυριακή το βράδυ (29/01) ότι θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των συνομιλιών του προέδρου της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη με τον ποδοσφαιριστή και της θετικής απάντησης του τελευταίου στην πρόταση που του έγινε. Όλες οι αποδείξεις για την συμφωνία του Πόρου με τον Ντελβίν Εντινγκά! Τα μηνύματα που αντάλλαξαν στα γαλλικά οι δύο πλευρές, το διαβατήριο που έστειλε ο παίκτης στον πρόεδρο για να εκδοθούν τα εισιτήριά του και η ημέρα και ώρες των πτήσεων από Παρίσι μέσω Αθηνών στο Ηράκλειο (διακρίνονται ξεκάθαρα στη φώτο κάτω αριστερά και πάνω δεξιά).

Αναλυτικά οι συνομιλίες των δύο πλευρών μεταφρασμένες από τα γαλλικά στα ελληνικά:

ΕΝΤΙΓΚΑ: Καλησπέρα πρόεδρε, ελπίζω ότι είσαστε καλά. Ξαναέρχομαι προς εσάς για να σας πω ότι είναι ΟΚ. Θέλω απλά να λύσω κάποιες υποθέσεις, θέλω να έρθω το Σαββατοκύριακο (σ.σ. 28-29/01), ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, θα σε ανακοινώνω στο συμβούλιο και ετοιμάζω την άφιξή σου, ευχαριστώ για την τιμή. Πες μου πότε θέλεις να κλείσω τα εισιτήρια στο κινητό σου (πάνω αριστερά)

ΕΝΤΙΓΚΑ: Έστειλε φωτογραφία διαβατηρίου (δεξιά κάτω).

ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ: Ασχολούμαι με τα εισιτήριά σου, ευχαριστώ. Μπορώ να έρθω Κυριακή (29/01) η Δευτέρα (30/01)

ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ: Πάμε για την Κυριακή (29/01), στα στέλνω αύριο.

ΕΝΤΙΝΓΚΑ: Έκανε like (κάτω δεξιά).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.