Ο Ρετέγι και το «μπαμ» του ΟΦΗ

SMS

Η περίπτωση του νεαρού φορ και η υπέρβαση του ΟΦΗ

Η περίπτωση του Ματέο Ρετέγι είναι στο προσκήνιο πλέον για τον ΟΦΗ και όπως αποκάλυψε το Capitano.gr και ο Δημήτρης Πιτσουλάκης και επιβεβαίωσαν λίγο αργότερα δημοσιεύματα από την Αργεντινή -και συγκεκριμένα ρεπόρτερ της Μπόκα (σχετικό tweet κάτω) που επί της ουσίας έγραψε αυτά που αναφέραμε για τον 21 ετών φορ- η κρητική ομάδα προσπαθεί να κάνει το μεταγραφικό «μπαμ», τη δική της υπέρβαση. Που αν αναλογιστούμε το ταλέντο του ποδοσφαιριστή και το γενικότερο ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης (με την περίπτωσή του είχε ασχοληθεί και η Πόρτο), δεν είναι απλά ένα «μπαμ» του ΟΦΗ, αλλά μία «βόμβα» του εφετινού μεταγραφικού καλοκαιριού.

Είναι δύσκολη η περίπτωσή του; Προφανώς και αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Δείχνει, όμως, την πρόθεση του ΟΦΗ να ενισχυθεί σημαντικά στο χώρο της επίθεσης με έναν ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει ποιότητα, θα τον ανεβάσει επίπεδο και θα βοηθηθεί και ο ίδιος. Προσέξτε: στην Μπόκα τον πιστεύουν και δεν πρόκειται να τον δώσουν -αν τον δώσουν- δανεικό σε ομάδα που δεν θα είναι σίγουροι ότι θα παίζει και θα βοηθηθεί στην εξέλιξή του. Τέτοιος, λοιπόν, είναι ο ΟΦΗ που φαντάζει ως το ιδανικό πεδίο για τον Ρετέγι για την εξέλιξη της καριέρας του.

Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η εξέλιξη, οι δυσκολίες είναι δεδομένες, αλλά η πρόθεση του ΟΦΗ να πάρει έναν τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστή και το γεγονός ότι έχει «ανοίξει» την πόρτα μίας σπουδαίας ομάδας όπως είναι η Μπόκα (προηγήθηκε η περίπτωση Σολίς), δείχνει ακριβώς όχι μόνο πώς λειτουργεί ο Όμιλος, αλλά και πώς απλώνεται στην ποδοσφαιρική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είπε «όχι» ο Μπου, πάει για Ρετέγι ο ΟΦΗ!

Πως προανήγγειλε τον Ρετέγι ο μεγάλος «Capitano»!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.