Ο Ροβίθης με τα δώρα!

SMS
08:45 | 24/12/2019

Ο Μανώλης Ροβίθης ντύθηκε... Μάγος και χάρισε ακόμα μια φορά τους τρεις βαθμούς στον Εργοτέλη

Για 3η φορά ο Μανώλης Ροβίθης με γκολ του στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα, χαρίζει τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Εργοτέλη.

Ο Εργοτέλης πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη χθες στο ''Γεντί Κουλέ'' απέναντι στα Χανιά. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έπαιρναν από έναν βαθμό, ήρθε η ώρα του Μανόλη Ροβίθη. Στην κυριολεξία. Τα τελευταία λεπτά των αγώνων του Εργοτέλη έχουν άλλη εξέλιξη όταν βρίσκεται στο χορτάρι ο φοφρμαρισμένος επιθετικός των ''κιτρινόμαυρων''.

Στην Δράμα έκανε ξανά του... κεφαλιού του και χάρισε τη νίκη στους ''κιτρινόμαυρους'', ενώ νωρίτερα στο 96' στο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα, ήταν εκείνος που λύτρωσε τον Εργοτέλη. Χθες (Δευτέρα), τρίτωσε το καλό για τον ίδιο και την ομάδα του, ήταν εκεί που έπρεπε και στο 93' έδωσε ακόμα τρεις βαθμούς στην ομάδα.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον εφετινό Εργοτέλη, όπως έχουμε αναφερθεί πολλάκις.

Ο Μανώλης Ροβίθης έφτασε πλέον τα 6 γκολ, έχει μοιράσει και δύο ασίστ έπειτα από 10 αγωνιστικές στην Superleague 2. Βρίσκεται στην 2η θέση στο πίνακα των σκόρερ και στην κορυφή στη λίστα με τους παίκτες με με την μεγαλύτερα συχνότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σκαρφάλωσε» 5ος ο Εργοτέλης-Δείτε τη βαθμολογία

«Λύτρωση» στο 93’

Δείτε τη νίκη του Εργοτέλη

Παράδειγμα προς μίμηση

Ο Ροβίθης έκανε (ξανά) του... κεφαλιού του

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.