Σακόρ, η πρώτη «μεταγραφή» του ΟΦΗ

12:43 | 10/05/2019

Πήγε στον Όμιλο τον περασμένο Ιανουάριο με υψηλές προσδοκίες, όμως οι μικροτραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Βαγιέμπα Σακόρ, ο οποίος αποτέλεσε ενδεχομένως τη μεγαλύτερη χειμερινή μεταγραφική επιτυχία του ΟΦΗ. Βλέπετε, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα prospects του σκανδιναβικού ποδοσφαίρου.

Ο γεννημένος στη Λιβερία, πολιτογραφημένος Νορβηγός, αποκτήθηκε με την προοπτική ν’ αναβαθμίσει τη μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων». Και ενώ τα πρώτα δείγματα… γραφής του ήταν, αν μη τι άλλο, ενθαρρυντικά, στην πορεία… χάθηκε.

Γι’ αυτό, βέβαια, υπήρχε λόγος και μάλιστα σημαντικός. Οι συχνοί-ευτυχώς όχι σοβαροί- τραυματισμοί δεν έχουν επιτρέψει στον ταλαντούχο χαφ να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του Βέρα στην προσπάθεια για την παραμονή στη Super League.

Και αν έως τώρα δεν έχει παρουσιάσει στο χορτάρι τις τεράστιες δυνατότητες του, καθώς έχει μόλις 8 συμμετοχές και 1 γκολ, είναι δεδομένο πως στον ηρακλειώτικο σύλλογο ποντάρουν πολλά πάνω του.

Δεν είναι, άλλωστε, υπερβολή πως αποτελεί ένα σημαντικό project του ΟΦΗ. Οι διαπραγματεύσεις, μάλιστα, για την απόκτηση του είχαν… τραβήξει αρκετά, οι άνθρωποι του Ομίλου συζήτησαν πάρα πολύ μαζί του μέχρι να επέλθει η οριστική συμφωνία και τον «έδεσαν» έως το καλοκαίρι του 2021.

Το πλέον θετικό με τον Νορβηγό είναι πως θα ακολουθήσει το καλοκαίρι από το ξεκίνημα την προετοιμασία της ομάδας, θα έχει ήδη περάσει την περίοδο προσαρμογής του στο νέο περιβάλλον και εφόσον δε σταθεί ξανά άτυχος, μπορεί να εξελιχθεί σε κομβική μονάδα των «ασπρόμαυρων».

Η ποιότητα του αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη και κάλλιστα μπορεί να γίνει μια… εσωτερική μεταγραφή του ΟΦΗ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγιάδο, ο «εξολοθρευτής» του ΟΦΗ

Με προβλήματα η προετοιμασία για τα μπαράζ

This is... ΟΦΗ

Αλλάζουν ημερομηνίες τα μπαράζ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.