Ο Σαμαράς ξεπέρασε τον Γιώργο

ΟΦΗ

Ένας συγκρατημένος και ψύχραιμος Γιώργος Σαμαράς, υπερέβαλε εαυτόν σε μία δύσκολη μέρα και έβγαλε την «πίστα»

Δεν μιλάει πολύ. Το ξέρουμε, το ξέρετε, το ξέρει και ο ίδιος. Δεν είναι η ώρα να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά η παρουσία του στο πάνελ της παρουσίασης Νιόπλια ήταν είδηση.

Το γνώριζε και ο ίδιος ότι θα βρεθεί απέναντι σε ένα crash test που δύσκολα θα αποφύγει. Η συνέντευξη Τύπου ήταν για τον Νίκο Νιόπλια, αλλά όταν ο δημοσιογράφος έχει την ευκαιρία μπροστά του δεν την αφήνει να πάει χαμένη. Και η «ευκαιρία» ήταν ο Γιώργος Σαμαράς.

Για πρώτη φορά μετά από την παρουσίαση του νέου σήματος βρέθηκε ξανά «ενώπιον» (νοητά) με τους εκπροσώπους του Τύπου και αυτή τη φορά οι λέξεις του δεν περιορίστηκαν σε... μονόστηλο εφημερίδας. Υπερέβαλε εαυτόν. Μίλησε, μίλησε περισσότερο από τα δικά του δεδομένα. Μίλησε τόσο που πολλές φορές δεν πίστευες αυτό που έβλεπες. Και όχι απλώς μίλησε, αλλά «έβγαλε» τη «δύσκολη πίστα» με ψυχραιμία, ωριμότητα και σοβαρότητα. Όλα αυτά βάσει των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στον ΟΦΗ. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, το είπε και ο ίδιος. Γι' αυτό είχε την υποχρέωση να απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι ακόμα κι αν αυτά ήταν εκτός του πλαισίου που είχε «οριστεί» από την παρουσίαση του Νίκου Νιόπλια.

Έβγαλε τη συνέντευξη Τύπου «αναίμακτα», χωρίς ποτέ να αλλάξει ο τόνος της φωνής του και χωρίς ποτέ να φτάσει στο σημείο να πει κάτι «εκτός προγράμματος». Τα περί Μπούση, απολογισμών και «ταμείου» στο τέλος. Ήταν η αναμενόμενη «ντρίμπλα» του. Στα άλλα, όμως, απάντησε. Όχι με το ιντριγκαδόρικο που «ζητάνε» τα Μέσα, δεν «έδωσε τίτλο», αλλά και μόνο η παρουσία του και η θετική σκέψη που ζήτησε σε «λούπα» στη διάρκεια των δηλώσεών του, ήταν αρκετή. Όχι για εμάς τους δημοσιογράφους. Αλλά για τον κόσμο. Για αυτή την «ησυχία» που λέγαμε, για το γεγονός ότι τα «κλειστά στόματα» δημιουργούν ερωτήματα και ανησυχίες. Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε στο σωστό timing και ευχόμαστε να πει ακόμα περισσότερα την επόμενη φορά, στον απολογισμό μετά το τέλος της σεζόν.

Στο τέλος της ημέρας, το δίδυμο του «ψηλού και του κοντού» όπως θα τους χαρακτήριζαν αν συνυπήρχαν ποδοσφαιρικά, λειτούργησε ευεργετικά για την επόμενη, δύσκολη, μέρα. Σαμαράς και Νιόπλιας χωρίς υπεκφυγές έθεσαν το στόχο για το άμεσο μέλλον. Αυτό είναι που «καίει» τον ΟΦΗ και τον κόσμο του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Για τα υπόλοιπα, θα έρθει η σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είκοσι χρόνια μετά, ιδού η Ρόδος...

Αρχηγικός Νιόπλιας: «Με στόχο και πίστη θα τα καταφέρουμε»!

Γιώργος Σαμαράς: «Ακούμε την κριτική, θέλουμε θετική ενέργεια»

Οι παίκτες να δουν την παρουσίαση του Νιόπλια!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.