Ο Σαρδινέρο είναι απαραίτητος

ΟΦΗ

Ο Ισπανός είναι καλά και αυτό είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ ενόψει Λάρισας.

Με τόσα που έχουν συμβεί φέτος, είναι λογικό να επικρατεί... τρόμος στον Όμιλο κάθε φορά που ένας παίκτης εγκαταλείπει τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού.

Αυτό έγινε και με τον Αντριάν Σαρδινέρο, ο οποίος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και υπήρχε μια αγωνία για το μέγεθος της ζημιάς.

Η κατάσταση του 31χρονου μεσοεπιθετικού, ωστόσο, δεν ήταν σοβαρή και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το κρισιμότερο παιχνίδι της περιόδου απέναντι στην ΑΕΛ (24/04).

Επρόκειτο σίγουρα για μια ευχάριστη εξέλιξη για τον 56χρονο προπονητή, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι απαραίτητος για τους "ασπρόμαυρους".

Όχι μόνο στο πλαίσιο της λογικής πως τούτες τις ώρες "κανένας δεν περισσεύει", αλλά γιατί αποτελεί ένα υπερπολύτιμο εργαλείο του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Δεν αφήνει τους αμυντικούς... στήλη άλατος με τις ντρίπλες του, ούτε γενικότερα με το αγωνιστικό του στυλ καταφέρνει να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του.

Ο Σαρδινέρο, όμως, είναι ένας πραγματικός "εργάτης" μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι φορ, αλλά αγωνίζεται ως αιχμή του δόρατος σε σημαντικό κομμάτι της χρονιάς και δίνει πάντα ό,τι έχει.

Βάζει πάνω απ' όλα την ομάδα, έχει πετύχει 5 τέρματα στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ μαζί με τον Στάρτζεον.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανταποκρίνεται πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι, βγάζει ένταση και πάθος και τις δύσκολες στιγμές δεν κρύβεται.

Είναι γενικότερα "μαχητής" και είναι ένας εξτρέμ, που ψάχνει το γκολ και του αρέσει να πατάει περιοχή.

Με την προσωπικότητα και την εμπειρία του η παρουσία του στο "Αλκαζάρ" κρίνεται μάλλον απαραίτητη, αφού μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην προσπάθεια του Ομίλου για το "διπλό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο «Αλκαζάρ» θέλει ψυχή!

Επιστροφές ενόψει Λάρισας

Η μπάλα στα... πουλιά και ο φόβος που κυριεύει τους παίκτες

Ο ΟΦΗ μπορεί να κερδίσει τον... ΟΦΗ;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.