​Ο Σαρδινέρο και η συζήτηση για τον φορ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θα ενδιαφερθεί για επιθετικό αν προκύψει κάτι σημαντικό και αυτό το σημαντικό είναι προς το παρόν ο Σαρδινέρο

Με το άκουσμα της ενδεκάδας του ΟΦΗ στο ματς με τον Ατρόμητο οι περισσότεροι απόρησαν πώς γίνεται σε εντός έδρας αναμέτρηση η κρητική ομάδα να κατεβαίνει επί της ουσίας χωρίς φορ. Η επιλογή του Γιώργου Σίμου να βάλει τον Σαρδινέρο μπροστά ίσως να ξίνισε, αλλά τον δικαίωσε και αν δεν υπήρχε στην κουβέντα το 2-2 και ο τρόπος που ήρθε αυτή η γκέλα, θα μιλούσαμε ακόμα για τον εξτρέμ του ΟΦΗ.

Για εξτρέμ αποκτήθηκε ο Αντριάν Σαρδινέρο και ως τέτοιος έπαιζε στην Κύπρο. Η ευχέρεια, όμως, που έχει στο σκοράρισμα (μετράει ήδη 3 γκολ στο πρωτάθλημα) και το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και προωθημένος δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον ΟΦΗ και βοηθάει τον Γιώργο Σίμο.

Ο Σίμος ήταν εξάλλου αυτός που διέκρινε την ικανότητα του ποδοσφαιριστή και πήρε το ρίσκο της επιλογής στο κυριακάτικο παιχνίδι. Ένα ρίσκο που βγήκε και δεν έτυχε της αναγνώρισης που θα έπρεπε.

Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ έχει στους επιθετικούς τον Γκαργκαλατζίδη και τον Γιάννου που λογίζονται ως βασικοί και θα «τραβήξουν» το κουπί. Είναι αυτό που λέμε καθαροί επιθετικοί. Στην εξίσωση πλέον μπαίνει και ο Σαρδινέρο ως μία έξτρα και δοκιμασμένη επιλογή. Και την αίσθηση του γκολ έχει και τεχνική κατάρτιση έχει και δείχνει να δικαιώνει τους ανθρώπους του Ομίλου για την επιλογή τους.

Αυτό που πρέπει να κάνει το κάνει, μέχρι στιγμής είναι από τους σταθερούς ποδοσφαιριστές, με τον Ατρόμητο ήταν ο κορυφαίος και έρχεται να προστεθεί στο «οπλοστάσιο» της επίθεσης σε συνθήκες αγώνων που θα χρειαστεί ένα ανάλογο σύστημα.

Είναι αυτό, όμως, αρκετό για να μην αποκτηθεί ακόμα ένας φορ; Ουσιαστικά ο ΟΦΗ δεν έχει αντικαταστήσει τον Φιγκεϊρέντο, αφού ο Γιάννου έτσι κι αλλιώς θα κατέβαινε στο Ηράκλειο. Στον ΟΦΗ λένε ότι δεν πηγαίνουν για άλλον παίκτη για την επίθεση εκτός αν προκύψει κάτι σημαντικό. Αυτό το σημαντικό φαίνεται να είναι είτε ο Μπου είτε ο Ρετέγι, αν προκύψει δηλαδή κάτι με τις συγκεκριμένες -δύσκολες- υποθέσεις. Ή αν προκύψει κάτι άλλο από αυτά που έχουν κεντράρει οι επικεφαλής και υπάρξει θετική εξέλιξη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Προς το παρόν πάντως ο ΟΦΗ πάει ως έχει στην επίθεση και με τον Σαρδινέρο να λογίζεται ως ακόμα μία λύση τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους. Το αν θα πετύχει αυτό θα φανεί στην πορεία, στο... ταμείο. Και ο Γενάρης δεν είναι πολύ μακριά. Σίγουρα, όμως, όσοι θεωρούν ότι είναι ρίσκο να μην αποκτηθεί άλλος επιθετικός δεν μπορούν να κατηγορηθούν για... αμπαλοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσιλιανίδης: «Τέσσερις πολύ δύσκολοι μήνες - Προχωράμε»

Ο Αντίλ θύμισε Ναμπί

Βούρος σημαίνει εγγύηση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.