Ο Αντίλ θύμισε Ναμπί

SMS

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός άφησε το… κακό πρόσωπο του στα αποδυτήρια κόντρα στον Ατρόμητο.

Από το πουθενά η κατάσταση του Αντίλ Ναμπί, κατά κύριο λόγο, και έπειτα του Βαγιεμπά Σακόρ, είχαν εξελιχθεί σε σημαντικά εσωτερικά ζητήματα για τον ΟΦΗ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές εμφανίζονταν κάπως δυσαρεστημένοι, με τάσεις φυγής, χωρίς να έχει προκύψει κάτι ιδιαίτερο.

Περισσότερο ο Ναμπί έμοιαζε να βρίσκεται… αλλού και αυτό του «έβγαινε» τόσο στα ματς, όσο και στις προπονήσεις.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, πάντως, πήρε και πάλι φανέλα βασικού απέναντι στους Περιστεριώτες και αυτή τη φορά πραγματοποίησε θετική εμφάνιση.

Είχε διάθεση, όρεξη, ανέλαβε πρωτοβουλίες, έφτιαξε και έκανε φάσεις και του έλειψε μόνο το γκολ. Η γενικότερη παρουσία του άφησε… ελπίδα για «επανεκκίνηση» και ανάλογες ή και ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον.

Ο Άγγλος για να προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων εσωτερικού και εξωτερικού, εφόσον επιθυμεί, όπως φημολογείται, να βρει νέες προκλήσεις στην καριέρα του, θα πρέπει να επιστρέψει στα γνωστά του αγωνιστικά στάνταρ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά με μία του ενέργεια κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.

Αν κάποιος στον ΟΦΗ μπορεί να χαρακτηριστεί game changer, τότε αυτός ξεκάθαρα είναι ο Ναμπί. Έχει την σκέψη, το ταλέντο και την ποιότητα ν’ αλλάξει στο άψε σβήσε τη ροή και τις ισορροπίες μιας αναμέτρησης.

Θα ήταν, επομένως, σημαντικό για τον ίδιο, αλλά και για τον Όμιλο, να βάλει τα πράγματα ξανά σε μια σειρά και να δείξει τον αληθινό εαυτό του.

Μακάρι να έχει κάνει την αυτοκριτική του και η συνάντηση με τους Περιστεριώτες ν’ αποτέλεσε μονάχα την αρχή της… επιστροφής του στην κανονικότητα.

Θα πρέπει, εξάλλου, να τον προβληματίσει το γεγονός πως δεν κλήθηκε από τη διοίκηση για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους» και ενώ έχει ακόμη 1 χρόνο συμβόλαιο. Έστω και ας μη δεχόταν την προσφορά που θα του έκανε η ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σίμος «έστειλε μήνυμα» μέσω του Σακόρ

Kάτι τρέχει με Σακόρ!

Ο Σίμος απάντησε γιατί άφησε εκτός τον Σακόρ

Πρόταση του ΟΦΗ για Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη!

Ανδρούτσος, Μπαλογιάννης και... βλέπουμε


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.