Σιγουριά για Μεγιάδο

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ επικρατεί απόλυτη βεβαιότητα, όσον αφορά στο θέμα της απόκτησης του «πίτμπουλ».

Ένα από τα ανοιχτά θέματα, που «καίνε» τον Όμιλο και τους φίλους του είναι αυτό του Μιγκέλ Μεγιάδο. Η δεύτερη σεζόν του δανεισμού του ολοκληρώθηκε και τώρα οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα στην Τσακαρίτα Τζούνιορς, ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Ο λατινοαμερικανός μέσος έχει «κουμπώσει» άψογα στο σύλλογο και έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις.

Η παρουσία του στη νέα εποχή κρίνεται φυσικά απαραίτητη και γι’ αυτό το λόγο οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου έχουν δουλέψει πολύ προσεκτικά την υπόθεση.

Οι συζητήσεις με τους Αργεντινούς έχουν προχωρήσει, καθώς, όπως είχε αποκαλύψει το Capitano.gr, στο τραπέζι έπεσε και ο παράγοντας κορωνοϊός, προκειμένου να χαμηλώσει λίγο το πόσο που θα δώσει ο ΟΦΗ στην Τσακαρίτα.

Όσο, πάντως, δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, που να επισημοποιούν το deal, είναι λογικό να επικρατεί μια επιφυλακτικότητα και μία ανησυχία στις τάξεις του κόσμου του Ομίλου, ο οποίος έχει λατρέψει τον 27χρονο χαλκέντερο ποδοσφαιριστή.

Από τον ΟΦΗ, ωστόσο, βγαίνει μία αισιοδοξία και σιγουριά πως το θέμα έχει κλείσει και εφόσον ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Μεγιάδο θα είναι και με τη… βούλα παίκτης των «ασπρόμαυρων».

Οι λεπτομέρειες κάνουν πολλές φορές τη διαφορά, όμως στον ηρακλειώτικο σύλλογο δεν αγχώνονται. Στις εξελίξεις, άλλωστε, ρόλο παίζει και η σφοδρή επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που θέλει μόνο ΟΦΗ.

Με την παρουσία του στο σύνολο του Γιώργου Σίμου κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα πάνω του, αλλά από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρος και κατέστησε σαφές ότι η πρώτη και βασική του επιλογή ήταν ο Όμιλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανανέωσε και ο Νοικοκυράκης

«Παιχνίδι» υπομονής για Μεγιάδο

Η νέα παράμετρος για Μεγιάδο

Πλησιάζει η... ώρα Μεγιάδο

Μόνο ΟΦΗ θέλει ο Μιγκέλ

Αγοράζει έναν... καλύτερο Μεγιάδο

Μετά τα πλέι οφ, σειρά έχει ο Μεγιάδο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.