Σεμέντο σημαίνει ποιότητα

SMS
13:32 | 27/08/2019

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έδειξε μέρος της ποιότητας του στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ.

Ο Λισάντρο Σεμέντο είχε φανερώσει από τις πρώτες «παραστάσεις» του με την ασπρόμαυρη φανέλα πως θ’ αποτελέσει μια κομβική μονάδα του Ομίλου.

Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του. Στις προπονήσεις, αλλά και στα φιλικά παιχνίδια.

Το επίσημο, βέβαια, ντεμπούτο του το έκανε το Σάββατο (24/08) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και φρόντισε να «συστηθεί» αμέσως στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο Σεμέντο ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Γιώργου Σίμου στο πρώτο μέρος, διάστημα όπου πρόσφερε και το… highlight του. Όταν στις αρχές του αγώνα έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και έδωσε έτοιμο γκολ στον Νέιρα, που πλάσαρε άστοχα.

Και δεν ήταν φυσικά μόνο αυτό. Ο νεαρός παίκτης διαθέτει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους σύγχρονους εξτρέμ.

Τεχνίτης, γρήγορος, συνεπής ανασταλτικά, με καλές κινήσεις, είναι πιθανό ο Σεμέντο να συμπεριληφθεί στους κορυφαίους… rookies της Super League 1.

Στην επανάληψη, βέβαια, η απόδοση του, όπως και όλου του ΟΦΗ, δεν ήταν η ίδια, ενώ αποχώρησε στο τελευταίο 20λεπτό εμφανώς ταλαιπωρημένος.

Παρόλα αυτά, ο Ίβηρας μεσοεπιθετικός παρουσίασε ένα «πρόσωπο» ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί με την ποιότητα και τις εμπνεύσεις του να προσφέρει το κάτι παραπάνω, το κάτι διαφορετικό και ν’ αλλάξει φυσικά τις ισορροπίες ενός ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η «πολυφωνία» του ΟΦΗ στο «Βικελίδης»

Σωτηρίου σημαίνει εγγύηση

Γιαννούλης: Στόπερ στα «γεράματα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.