Ο Σεμέντο μόλις άρχισε

Απόψεις

Το γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα «απογειώσει» τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Ο Λισάνδρο Σεμέντο έχει αποδειχθεί «λαχείο» για τον ΟΦΗ. Κατάφερε να «κλέψει» από νωρίς τις εντυπώσεις και είναι εκ των πρωταγωνιστών του Ομίλου μέχρι τώρα.

Είναι ένα σύγχρονο εξτρέμ, με υψηλή ποιότητα, που παρουσιάζεται το ίδιο καλός σε κλειστούς χώρους, αλλά και στις αντεπιθέσεις.

Μπορεί να «καταστρέψει» κάθε αμυντικό σύστημα με την ταχύτητα και την τεχνική κατάρτιση του και να προσφέρει το απρόβλεπτο στην ομάδα του.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε μπει πολύ δυνατά στις επίσημες υποχρεώσεις του ηρακλειώτικου συλλόγου και ήταν από τους διακριθέντες σταθερά.

Αυτό που του έλειπε, ωστόσο, ήταν το γκολ, που ήρθε την 5η αγωνιστική της Super League 1. Ο Σεμέντο έσπασε το ρόδι απέναντι στους Αρκάδες και το γκολ αυτό ήταν κάτι που έψαχνε καιρό. Το ήθελε για να τον «απογειώσει». Και ο πανηγυρισμός του στο 3-1 τα λέει όλα (ΦΩΤΟ). 

Ο Πορτογάλος ήταν μέσα σε ό,τι καλό δημιουργούσε ο ΟΦΗ, όμως δεν είχε μπορέσει μέχρι και την Κυριακή (29/09) να συνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα.

Και το γεγονός πως άνοιξε λογαριασμό αναμένεται, όπως είναι λογικό, να ωφελήσει σημαντικά τους «ασπρόμαυρους» ενόψει της συνέχειας.

Ο νεαρός παίκτης είναι βέβαιο πως θα εμφανιστεί ακόμη πιο… απελευθερωμένος από’ δω και στο εξής. Το τέρμα που σημείωσε με τον Αστέρα θα τον βοηθήσει και στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές χρειάζονται σίγουρα τα γκολ, καθώς τους δίνουν άλλη αυτοπεποίθηση.

Και για τον Σεμέντο, που στον ΟΦΗ επιχειρεί το δικό του restart στην καριέρα του, το πρώτο τέρμα μέσα στη σεζόν θα του δώσει έξτρα ώθηση.

Και φυσικά με όλο το «πακέτο» που διαθέτει, ένας ανεβασμένος Σεμέντο ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του Ομίλου.

Και εφόσον προχωρήσει ανάλογα, ο Όμιλος θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για να τον αποκτήσει από την Φορτούνα Σιτάρντ. Γιατί με τις εμφανίσεις του είναι δεδομένο πως θα κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολιο Κώστα Φερετζάκη: Ο ΟΦΗ πέτυχε κάτι που είχαμε να νιώσουμε χρόνια

Σχόλιο Δημήτρη Καρυωτάκη: Όλα μοιάζουν μαγικά και προπαντός... αμερικανικά!

Το «περίεργο» με τον Σεμέντο

Τι «έδειξε» ο Λισάνδρο Σεμέντο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.