Γκάλοπ: Ψήφισε ποιος θέλεις να παραμείνει;

08:33 | 26/05/2019

Το Capitano.gr σου δίνει την.... ευκαιρία να επιλέξεις ποιον παίκτη προτιμάς να βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ και την νέα χρονιά

Η χρονιά τελείωσε για τον ΟΦΗ και πλέον η προσοχή είναι στραμμένη στο ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας, καθώς και οι μεταγραφές που θα ακολουθήσουν. Σεφτέ έγινε με τον Φερέιρα Σόουζα ο οποίος μπορεί να μην ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ όμως αυτό έγινε από το γραφείο μάνατζερ του παίκτη και ο Βραζιλιάνος πρέπει να θεωρείται η πρώτη ''μεταγραφή''.

Έτσι, σύμφωνα με τo ρεπορτάζ για τα συμβόλαια που λήγουν, το Capitano.gr σου δίνει την δυνατότητα να ''ψηφίσεις'' τον παίκτη που επιθυμείς να μείνει στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Αν είχες την δυνατότητα να επιλέξεις ΕΝΑΝ παίκτη, μπορείς να το κάνεις με μια interactive διαδικασία.

Απαραίτητη υποσημείωση ότι στο γκάλοπ του Capitano.gr ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι παίκτες που έχουν σε ισχύ συμβόλαια, οι δανεικοί, καθώς και οι Κομεσίδης και Αργυρόπουλος όπου έχει ανακοινωθεί από τον Ιανουάριο ότι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΟΦΗ.

*Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για ΜΙΑ επιλογή από τους παρακάτω παίκτες που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται ενώ κάθε ένας από τους αναγνώστες μπορεί να ψηφίσει μόνο μια φορά (από κάθε ηλεκτρονική συσκευή).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μεγάλη απόφαση για τον Μεγιάδο

Φάκελος ΟΦΗ: Ποιοι μένουν ελεύθεροι

Φουλάρει ο ΟΦΗ: Ανανεώσεις, μεταγραφές και... ΒΑΚ

Στα μπαράζ ο κόσμος «ψήφισε» Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.