Ο Σουτζής, το σίριαλ με Εργοτέλη και ο ΠΟΑ

SMS

«Μύλος» με τη συνεργασία του Μανώλη Σουτζή με τον Εργοτέλη - περιμένει τις εξελίξεις ο ΠΟΑ

Σίριαλ με τη συνεργασία του Μανώλη Σουτζή με τον Εργοτέλη, η οποία παραμένει στον «αέρα» και εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Σουτζής δέχθηκε πρόταση από τους «κιτρινόμαυρους» για να βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και συγκεκριμένα στο πλευρό του Ταουσιάνη. Μάλιστα, η πρόταση αυτή έφερε το «διαζύγιο» με την ομάδα του Πόρου, αφού ήταν μία μεγάλη πρόκληση για τον έμπειρο προπονητή να επιστρέψει στον Εργοτέλη (αγωνιζόταν την εξαετία 2000-2006).

Όλα έδειχναν συμφωνία -είναι χαρακτηριστικό ότι ως τέτοια παρουσιαζόταν και από την πλευρά του Εργοτέλη και από την πλευρά του Σουτζή- αλλά στις τελικές συζητήσεις για να πέσουν οι υπογραφές και να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις, υπήρξε διάσταση απόψεων και όλα «πάγωσαν». Ουσιαστικά, ο Σουτζής άλλα περίμενε να ακούσει από τους επικεφαλής και άλλα άκουσε με αποτέλεσμα να μείνει στάσιμο το θέμα. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, υπήρξε επαναπροσέγγιση και νέος γύρος επαφών και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, την Τετάρτη έγινε νέα συνάντηση με τον Σουτζή, η οποία και θα κρίνει οριστικά αν θα υπάρξει «γάμος».

Ο πρώην προπονητής του Πόρου ζήτησε διορία για να απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα, εξετάζοντας προσεκτικά την πρόταση του Εργοτέλη. Είναι δεδομένο ότι θέλει να εργαστεί στους «κιτρινόμαυρους», αφού του αρέσει το όλο πρότζεκτ του συλλόγου, αλλά πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να επέλθει συμφωνία.

Κάπου εδώ έρχεται ο ΠΟΑ. Στο Ατσαλένιο βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μανώλη Σκύβαλο. Οι άνθρωποι του ΠΟΑ έκαναν κρούση στον Μανώλη Σουτζή, αλλά βρίσκονται στην αναμονή λόγω Εργοτέλη. Περιμένουν, δηλαδή, την απόφασή του στην πρόταση του «Έργο» και αν την αρνηθεί τότε θα υπάρξει συζήτηση για τον ΠΟΑ.

Στον ΠΟΑ, βέβαια, εξετάζουν και άλλες λύσεις για την τεχνική ηγεσία ώστε να τις έχουν έτοιμες αν δεν προχωρήσει το θέμα με Σουτζή.

Επί της ουσίας, αυτή τη στιγμή δύο ομάδες περιμένουν την απόφασή του, με μία εξ αυτών να «καίγεται», αφού έχει μείνει χωρίς προπονητή. Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις με τον Εργοτέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος (ξανά) ο Σκύβαλος, πάει στη Λαμία του Πετράκη!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.