Ο «σύμμαχος» του ΟΦΗ στη Λάρισα

15:07 | 02/11/2019

Ο ΟΦΗ παίζει στο AEL FC Arena ένα δύσκολο ματς, αλλά έχει έναν «σύμμαχο» στο πλευρό του.

Η αναμέτρηση του ΟΦΗ την Κυριακή με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena είναι δεδομένα μία δύσκολη και επικίνδυνη «έξοδος» για την ομάδα του Γιώργου Σίμου που θέλει να βάλει στην άκρη την κακή παρένθεση της Καβάλας μεσοβδόμαδα και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις του πρωταθλήματος.

«Σύμμαχος» για τον ΟΦΗ στον αγώνα με τη Λάρισα θα είναι ο περιβόητος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, ο οποίος μέχρι πρότινος θύμιζε χωράφι και μόνο για ποδόσφαιρο δεν ήταν κατάλληλος. Οι επικεφαλής της ΑΕΛ αποφάσισαν, έστω και καθυστερημένα, να προχωρήσουν στις απαιτούμενες εργασίες και να αλλάξουν τον χλοοτάπητα, ο οποίος, σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια, πλέον είναι ένας από τους καλύτερους της Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που έχει κίνηση στο παιχνίδι του και παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο με εναλλαγές της μπάλας και ένας κακός αγωνιστικός χώρος θα ήταν τροχοπέδη. Με τις τελευταίες αλλαγές, όμως, ο Όμιλος θα παίξει σε ένα γήπεδο δίχως προβλήματα και δίχως τον κίνδυνο τραυματισμών και αυτό αν μη τι άλλο χαροποιεί τους ανθρώπους του.

Πλέον, ο ΟΦΗ το μόνο που έχει να κάνει είναι να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και μπορεί και να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να παραμείνει στα «ψηλά πατώματα» του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

λαρισα-χλοοταπητας.jpg#asset:142958

*η φωτό είναι από την περίοδο των εργασιών στον αγωνιστικό χώρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Kρας τεστ» και ευκαιρίες στην Λάρισα

Τι χάνει ο ΟΦΗ με την απουσία των «Διόσκουρων»

Παπαπαναγής: «Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.