«Kρας τεστ» και ευκαιρίες στην Λάρισα

09:58 | 02/11/2019

Η «μαγική» πεντάδα του ΟΦΗ χαλάει και το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ αποκτάει ξεχωριστή σημασία.

«Ειδικών συνθηκών» δεν το λες, όμως στο ματς κόντρα στην Λάρισα η ομάδα του Ηρακλείου θα βρεθεί σε μια πρωτόγνωρη για τη φετινή περίοδο κατάσταση.

Οι απουσίες των Νέιρα-Μεγιάδο αυτομάτως διαφοροποιούν τα δεδομένα. Και αυτό γιατί το δίδυμο από την Αργεντινή αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι των «ασπρόμαυρων».

Είναι από τους… ακρογωνιαίους λίθους του Ομίλου στην πάρα πολύ καλή έως τώρα πορεία του στην Super League 1.

Συνθέτουν μια καταπληκτική δυάδα στα χαφ, καθώς η «χημεία» τους είναι εξαιρετική. Και ακριβώς αυτή η «χημεία» θέτεται την Κυριακή (03/11) σε κίνδυνο. Όχι μόνο των λάτιν, αλλά της ομάδας γενικότερα.

Και αυτό γιατί Νέιρα-Μεγιάδο, μαζί με τους Ναμπί-Τσιλιανίδη-Σεμέντο έχουν δημιουργήσει ένα φανταστικό σύνολο.

Σίγουρα άπαντες έχουν το δικό τους ρόλο και τα αποτελέσματα του ΟΦΗ είναι «προϊόν» μιας συνολικής δουλειάς, ωστόσο είναι γεγονός πως αυτή η πεντάδα έχει «δέσει» μεταξύ της.

Υπό αυτή την έννοια, έτσι, η αναμέτρηση στο «AEL FC Arena» εξελίσσεται σ’ ένα «κρας τεστ» για τον Όμιλο. Για ν’ αποδείξει ότι διαθέτει «βάθος», ποιότητα και πως άπαντες έχουν αφομοιώσει και μπορούν να εφαρμόσουν το πλάνο του Γιώργου Σίμου.

Ο αντίπαλος, μάλιστα, συντελεί στο ν’ αποκτήσει ο αγώνας τέτοιου είδους χαρακτήρα. Σκληροτράχηλος, χάνει δύσκολα και «παλεύει» μέχρι τέλους.

Πρόκειται , ωστόσο, και για ένα ματς ευκαιριών. Υπάρχουν, δηλαδή, παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα και θα έχουν τη δυνατότητα να… προβληματίσουν ευχάριστα τον Σίμο.

Ο Σακόρ είναι πιθανό να πάρει ξανά φανέλα βασικού, οπότε ο Νορβηγός μέσος καλείται ν’ ανταποκριθεί και να βρει τον ρυθμό, που θα τον ανεβάσει.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Στάικο, που ενδεχομένως θα ξεκινήσει στην αρχική 11άδα. Ο 23χρονος παίκτης δεν έχει παίξει αρκετά μέχρι σήμερα, οπότε το παιχνίδι με την Λάρισα του επιτρέπει να «δείξει» πράγματα.

Το σπουδαιότερο, πάντως, είναι ο ΟΦΗ να ξεπεράσει με επιτυχία άλλο ένα «εμπόδιο» και να συνεχίσει την θετική παρουσία του στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ

Τι χάνει ο ΟΦΗ με την απουσία των «Διόσκουρων»

«Ο ΟΦΗ που λαχτάρησα»

«Άγγιξε» ακόμα μια πρωτιά ο ΟΦΗ

Η ώρα του Κουτρουμπή

AS: «ΟΦΗ, ο επαναστάτης»

Oριστικά εκτός ο Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.