Τι χάνει ο ΟΦΗ με την απουσία των «Διόσκουρων»

SMS
20:50 | 01/11/2019

Για πρώτη φορά ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς τους Μεγιάδο και Νέιρα

Να λοιπόν που έφτασε η ώρα που ''φοβόντουσαν'' αρκετοί. Αναφέρομαι στο παιχνίδι που θα απουσιάσουν και ο Μιγκέλ Μεγιάδο αλλά και ο Χουάν Νέιρα. Όσον αφορά τον 1ο, ο Σίμος τον περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή όμως ο Μεγιάδο δεν θα δώσει το παρών.

Ο ένας αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα τραυματισμού που τον αφήνει συχνά - πυκνά εκτός αγώνων, ο άλλος (Νέιρα) είναι τιμωρημένος. Αμφότεροι είναι εκτός για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπου ο ΟΦΗ με στόχο την επιστροφή στις νίκες έπειτα από την ήττα στην Καβάλα. 

Έτσι, ο ΟΦΗ για πρώτη φορά - έπειτα από 9 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο - θα αναγκαστεί να παραταχθεί χωρίς δύο από τους παίκτες που κάνουν πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή. Έτσι, ο Γιώργος Σίμος θα αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για τις δύο αυτές θέσεις.

Τι θα λείψουν από τον ΟΦΗ στο ματς της Λάρισας; Συνολικά 3 γκολ και 4 ασίστ, όσον αφορά τους αριθμούς των δύο μέχρι τώρα στην Superleague.

Ο Νέιρα έχει 2 γκολ και 4 ασίστ σε 8 αναμετρήσεις ενώ ο Μεγιάδο 1 γκολ και αμέτρητα χιλιόμετρα στο χορτάρι. Πέρα από τους αριθμούς όμως, ο ΟΦΗ χάνει και δύο παίκτες - προσωπικότητες που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες ενός αγώνα, στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι, αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο ΟΦΗ που λαχτάρησα»

«Άγγιξε» ακόμα μια πρωτιά ο ΟΦΗ

Η ώρα του Κουτρουμπή

AS: «ΟΦΗ, ο επαναστάτης»

Oριστικά εκτός ο Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.