«Εκρηκτικό» το κλίμα στον Ηρόδοτο

SMS
07:51 | 27/11/2019

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Από τα τέλη Οκτωβρίου, το Capitano.gr μέσω... SMS, είχε αναφερθεί στην εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στον Ηρόδοτο, ελπίζοντας στην ομαλότητα της κατάστασης. Όπως είχε αναφερθεί τότε, ''όσοι γνωρίζουν λένε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και θα ακολουθήσουν στη συνέχεια και άλλα.. επεισόδια'' και αυτό δεν άργησε να επιβεβαιωθεί.

Έπειτα από μια εξαιρετική πορεία, έως τώρα, ξαφνικά ο Νίκος Σουργιάς αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού. Μάλιστα, με επιστολή του στα ΜΜΕ ο πρώην τεχνικός του Ηροδότου αποχαιρέτησε τον κόσμο τους παίκτες και τους συνεργάτες του. Ούτε κουβέντα για την διοίκηση της ομάδας, εκφράζοντας την πικρία του για τα όσα συνέβησαν παραμονές του αγώνα με τον Πανακρωτηριακό.

Η φυγή του δεν είναι η μόνη ''ανεξήγητη'' κατάσταση το τελευταίο διάστημα στο σωματείο. Η κόντρα του ΠΑΣΑ Ηροδότου με τους Νέους της ομάδας, όπως είχε αποτυπωθεί και με επίσημη ανακοίνωση, οι παραιτήσεις προπονητών αλλά και μια σειρά από γεγονότα που δεν αρμόζουν στο ιστορικό σωματείο, έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό που όπως όλα δείχνουν δεν θα σταματήσει στην παραίτηση του Σουργιά. 

Λίγες ώρες μετά, ακολούθησε η ανακοίνωση για τον νέο Αντώνη Ανδρουλάκη ο οποίος επιλέχθηκε να συνεχίσει την καλή πορεία. Όμως χωρίς να στεγνώσει το... μελάνι της ανακοίνωσης ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, Βασίλης Κοκοτσάκης απάντησε στην πρόταση Λημναίου για το ενδιαφέρον ομάδας επιχειρηματιών. Και η κόντρα καλά κρατεί...

Όλα τα παραπάνω έρχονται σε κόντρα με την πορεία της ανδρικής ομάδας αλλά και σε όσα σημαντικά έχουν γίνει στην αρχή της εφετινής απαιτητικής σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηρόδοτος κατά... Ηροδότου

Τι συμβαίνει στον Ηρόδοτο;

Ο Ηρόδοτος προσπαθεί να γίνει ξανά ελκυστικός

Η πρόταση του Ηροδότου και τα «θέλω» του Κιάσσου

Το αντίο του Σουργιά στον Ηρόδοτο

Η πρόταση του Λημναίου, η απάντηση και οι 500 χιλ. ευρώ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.