Ο Τηγανίτης άλλαξε τη βαθμολογία στην ΕΚΑΣΚ

19:45 | 11/12/2019

Μετά την αποχώρηση του η κατάσταση στη γενική κατάταξη άλλαξε.

Ο Τηγανίτης δε συνεχίζει στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ και επειδή η αποχώρηση του έγινε πριν το τέλος του α’ γύρου, τα δεδομένα άλλαξαν.

Τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσε η ομάδα δεν υπολογίζονται και ο ΟΑΧ έχασε μία θέση στη βαθμολογία, με τον Ηρόδοτο να τον προσπερνάει.

Η ενημέρωση της Ένωσης: Μετά την αποχώρηση του σωματείου ΑΣΗ ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ, πριν τη λήξη του Α' γύρου του πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης και πάντα σύμφωνα με τις Γενικές προκηρύξεις της ΕΚΑΣΚ και της ΕΟΚ, όπου αναφέρεται ότι:

«τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσε Ομάδα που υποβιβάστηκε, λόγω μη προσέλευσης σε δυο (2) αγώνες ή αποχώρησης από τη συνέχεια του πρωταθλήματος, εφόσον συνέβη πριν από τη συμπλήρωση του Α’ γύρου του οικείου πρωταθλήματος δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου.

Αντιθέτως εφόσον η αποχώρηση συντελεστεί κατά τη διάρκεια του Β’ γύρου, τα αποτελέσματα των αγώνων του πρώτου γύρου παραμένουν ισχυρά και λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου.

Η ανωτέρα ρύθμιση εφαρμόζεται και στις περιπτώσεις που ομάδες δεν προσήλθαν να αγωνιστούν ή τιμωρήθηκαν με μηδενισμό σε δύο (2) αγώνες τηρούμενης της κατά τα άνω διάκρισης του χρονικού σημείου κατά το οποίο συντελέστηκαν οι παραβάσεις», η βαθμολογία του πρωταθλήματος διαμορφώνεται ως εξής:

1.Εργοτέλης 16 (8-0)

2.Ηράκλειο 13 (6-1)

3.Ηρόδοτος 13 (5-3)

4.ΟΑΧ 12 (5-2)

5.Κύδων 12 (4-4)

6.Μεσσαρά 12 (4-4)

7.Ανδρογέας 12 (4-4)

8.Δειλινό (-1) 10 (3-5)

9.Αναγέννηση* 9 (2-5)

10.Ακαδημία Ρ. 9 (2-5)

11. Ιεράπετρα* 9 (2-5)

12.Πεδιάδα 7 (0-7)

13.Τηγανίτης αποχώρησε

*Υπολείπονται 15 λεπτά αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aποχώρησε ο Τηγανίτης!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.