Ό,τι πρέπει για τον Μεγιάδο

09:40 | 10/10/2020

Η διακοπή βοηθάει τον Αργεντινό αμυντικό μέσο του ΟΦΗ να επιστρέψει δριμύτερος στη δράση.

Η μεταγραφή του στον Όμιλο εξελίχθηκε σε πολύμηνο «σίριαλ», καθώς η Τσακαρίτα κάθε άλλο παρά ώριμη στάση επέδειξε στο όλο θέμα και προέβαλλε όλο και περισσότερα εμπόδια.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά η επισημοποίηση της απόκτησης τους από τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Το «πίτμπουλ» ναι μεν παρέμεινε στην Κρήτη και γυμναζόταν κανονικά, ωστόσο το γεγονός πως δε συμμετείχε στα φιλικά και άργησε να ενσωματωθεί, τον έχει επηρεάσει το τελευταίο διάστημα.

Κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, κάτι φυσιολογικό, βάσει των δεδομένων και των ιδιαίτερων συνθηκών.

Η παρουσία του στη μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων» δεσπόζει και την προηγούμενη διετία απέδειξε με… πράξεις πόσο σημαντικός παίκτης είναι για τον ΟΦΗ.

Η διακοπή, έτσι, του πρωταθλήματος έρχεται την πλέον κατάλληλη στιγμή για τον Μεγιάδο, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σκληρά αυτό το διάστημα, προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στις… υψηλές πτήσεις.

Με την επανέναρξη της Super League 1, άλλωστε, ο Όμιλος έχει ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα, με πολλά συνεχόμενα δύσκολα ματς.

Και το σύνολο του Γιώργου Σίμου έχει, βεβαίως, ανάγκη τον λατινοαμερικανό αμυντικό μέσο, ο οποίος στο ανασταλτικό κομμάτι ιδιαίτερα, κάνει δουλειά για… δύο.

Ο Αργεντινός είναι ένας από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και αποτελεί ένα από τα «βαρόμετρα» της ομάδας του Ηρακλείου. Δεν είναι ψέμα πως ο καλός Μεγιάδο ανεβάζει ολόκληρο τον Όμιλο, αφού με το πάθος και το δυναμικό στυλ παιχνιδιού του παρασύρει και τους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ανοικτό... παράθυρο για μεταγραφή

Έτοιμος στην τετράδα «φωτιά»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.