Ο Τοράλ και οι επόμενοι

ΟΦΗ

Ο Ισπανός χαφ περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται και ο ΟΦΗ αναμένει τις απαντήσεις των επόμενων στόχων του

Μέρα Γιον Τοράλ θα είναι η σημερινή. Ο Ισπανός χαφ βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Ολλανδία και θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ ώστε να ακολουθήσει η ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ ΟΦΗ. Εφόσον πάνε όλα καλά ο Τοράλ θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την κρητική ομάδα.

Αυτή θα είναι η τρίτη μεταγραφή του Ομίλου μετά τους Πασαλίδη και φαν Ντάινεν, ενώ υπάρχει σε εκκρεμότητα το θέμα του Καμάου, ο οποίος παραμένει στην Αυστραλία εν αναμονή του ταξιδιού στην Ολλανδία για να περάσει κι αυτό τα ιατρικά και να ανακοινωθεί. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής - μαζί με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας- πιέζουν για να βρεθεί λύση όμως ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη με την έγκριση της βίζας του.

Από κει και πέρα, εν αναμονή του Καμάου και των εξετάσεων του Τοράλ, ο ΟΦΗ περιμένει τις απαντήσεις και για τις άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχει «κλειδώσει».

Όπως έχουμε τονίσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο ΟΦΗ πηγαίνει για ποδοσφαιριστές που παίζουν στο εξωτερικό κάτι που έχει αποδειχθεί με τις περιπτώσεις φαν Ντάινεν, Καμάου και Τοράλ. Ο Όμιλος έχει κάνει την προεργασία που χρειάζεται και περιμένει τις απαντήσεις για να συνεχίσει τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Μέχρι την αναχώρηση της αποστολής από την Ολλανδία και την επιστροφή της στην Κρήτη, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθούν κι άλλες μεταγραφές ώστε σιγά-σιγά να συμπληρώνεται το ρόστερ της νέας σεζόν.

Από την πλευρά του το τεχνικό επιτελείο συνεχίζει την προετοιμασία και την Παρασκευή ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει ακόμα μία ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές εν δράσει. Στη 1 το μεσημέρι ο ΟΦΗ θα δώσει το δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Άντερλεχτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο μυαλό του Σελίμοβιτς

Στην Ολλανδία για τις υπογραφές ο Τοράλ

Ο ΟΦΗ συνεχίζει από εκεί που τελείωσε

Ψάχνει ομάδα ο Φερέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.