Ψάχνει ομάδα ο Φερέιρα

ΟΦΗ

Όπως αναμενόταν δε θα βρει χρόνο τη νέα σεζόν στον ΟΦΗ και αναζητά ομάδα

Ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα μένει ουσιαστικά εκτός πλάνων του Ομίλου και είναι δεδομένο πως δεν έχει θέση στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Η κατάσταση με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό είναι έτσι κι αλλιώς… κομματάκι μπερδεμένη και τα πράγματα έγιναν πιο πολύπλοκα έπειτα από την περιπέτεια του, που τον κρατάει ακόμη στη χώρα του.

Αν και αρχικά υπήρξαν σκέψεις να του δοθεί μια ευκαιρία, μετά και τις άσχημες εξελίξεις με τον Τσιλιανίδη, κάτι τέτοιο, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να συμβεί.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λατινοαμερικανός πρέπει να ψάξει για ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Να παραχωρηθεί, δηλαδή, δανεικός, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και η ατυχία τον κρατάνε πάρα πολύ καιρό εκτός δράσης, κάτι που φυσικά του έχει κοστίσει ακριβά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο, έτσι, αποφάσισαν να μην τον συμπεριλάβουν στα σχέδια τους και του ζητήθηκε να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, ώστε να επιστρέψει από καλύτερη αφετηρία και σαφώς πιο έτοιμος.

Ο Φερέιρα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γυρίσει στην Κρήτη και ν’ αρχίσει το… ψάξιμο. Δεν είναι, βεβαίως, και τόσο εύκολο να έρθει κατάλληλη πρόταση, ωστόσο και ο ίδιος δεν ήταν εξαρχής αρνητικός στο να πάει αλλού αυτή τη χρονιά.

Το θέμα είναι, άλλωστε, να δουλέψει στις κατάλληλες συνθήκες-έστω και εκτός ομάδας-για να κάνει την επανεκκίνηση και να μπορέσει στο μέλλον να βοηθήσει τον ΟΦΗ, ο οποίος επένδυσε αρκετά πάνω του.

Σε περίπτωση, τώρα, που δεν προκύψει κάτι ενδιαφέρον, υποχρεωτικά θα παραμείνει και θα περιμένει τον Δεκέμβριο μήπως φύγει τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο μυαλό του Σελίμοβιτς

Στην Ολλανδία για τις υπογραφές ο Τοράλ

Ο ΟΦΗ συνεχίζει από εκεί που τελείωσε


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.