Ο «τσουχτερός» Ζοάο Βίκτορ που θα κάνει τη διαφορά

ΟΦΗ

Ο Βραζιλιάνος μέσος με το υψηλό κασέ που έρχεται για να κάνει τη διαφορά στον εφετινό ΟΦΗ.

Το πήγε από εδώ, το πήγε από εκεί, άργησε, αλλά ο ΟΦΗ «πέτυχε» διάνα με την περίπτωση του Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος ταξιδεύει για το Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις ώστε να αποτελέσει, εκτός απροόπτου, την πρώτη χειμερινή μεταγραφή.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος πολύπειρος μέσος δεν είναι στα «στάνταρς» που μας έχει συνηθίσει ο ΟΦΗ όσον αφορά στο ηλικιακό κομμάτι, αλλά όταν προκύπτουν τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να μην ασχοληθείς. Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από το Κατάρ όπου δοκίμασε, μετά την Ανόρθωση, την καριέρα του (ελέω χρημάτων) και αναζητούσε την επιστροφή στην Ευρώπη σε μία ανταγωνιστική ομάδα όπου θα είχε ρόλο βασικού. Ο ΟΦΗ ήταν αυτό που τον κάλυπτε και ενδιαφέρθηκε εξ αρχής, αλλά το «αγκάθι» ήταν το οικονομικό.

Βλέπετε, ο Ζοάο Βίκτορ είχε υψηλό κασέ για τα όρια που έχει βάλει ο ΟΦΗ και γι' αυτό το λόγο η υπόθεση πήρε καιρό. Ο Όμιλος κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα για τον Βραζιλιάνο και κατάφερε να πετύχει μία σημαντική, για τον σύλλογο, οικονομική συμφωνία για 6 μήνες. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που η κρητική ομάδα συμφώνησε μαζί του για εξάμηνη συνεργασία.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ πιστεύουν στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και θεωρούν ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν και θα βοηθήσουν την ομάδα και το καλοκαίρι θα συζητήσουν ξανά, υπό διαφορετικές βάσεις, για το αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία και με ποιους οικονομικούς όρους.

Οπως είχατε διαβάσει πολλές φορές στο Capitano.gr, ο ΟΦΗ ήθελε να κάνει μεταγραφή που θα δώσει το κάτι παραπάνω, θα κάνει τη διαφορά και όχι να κάνει απλώς για να λέει ότι πήρε κάποιον. Ο Ζοάο Βίκτορ είναι ακριβώς αυτό, ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δυναμώσει τους Όμιλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπό αυτά τα δεδομένα πρόκειται για μία σημαντική μεταγραφική κίνηση και μάλιστα με οικονομικούς όρους που βολεύουν την κρητική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίρνει Ζοάο Βίκτορ ο ΟΦΗ

«Πέτυχε διάνα ο ΟΦΗ, ηγέτης ο Ζοάο Βίκτορ»

Ο Βίκτορ και η φιλία - ορόσημο με τον Ριβάλντο

Χωρίς Τσιλιανίδη και Μάνο με Ολυμπιακό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.