Οχι άλλα "θα", μόνο πράξεις

SMS
08:10 | 02/10/2018

Δεν αξίζουν στην ιστορία του Ηροδότου οι υποσχέσεις. Πλέον, χρειάζονται πράξεις, χρειάζονται λύσεις και πάνω απ' όλα συσπείρωση για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου για ακόμα μία φορά άκουσαν υποσχέσεις. Ακουσαν να βγαίνουν από τα χείλη των διοικούντων "θα", όπως στην παλιά πολιτική σκηνή της χώρας, τότε που "πετούσαν στον αέρα" σαν κονφετί οι προεκλογικές υποσχέσεις.

Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα μοιάζουν πιο σοβαρά και όπως φαίνται περισσότερο... χειροπιαστά. Δεν ήταν υποσχέσεις μόνο για να πείσουν τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ηταν υποσχέσεις μετά από μία συντονισμένη προσπάθεια και έναν ιδιότυπο ξεσηκωμό της Ν.Αλικαρνασσού.

Απαντες στην περιοχή αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης στον ιστορικό Ηρόδοτο και με συντονισμένη προσπάθεια θα δοθεί μία προσωρινή λύση μέχρι την προσεχή Τετάρτη για να μπει μία άνω τελεία στο πρόβλημα.

Ας μη κρυβόμαστε. Το πρόβλημα θα παραμείνει αν δεν δοθεί οριστική λύση. Αλλιώς το όλο θέμα θα μοιάζει σαν παυσίπονες ενέσεις σε καρκινοπαθή. Ο Ηρόδοτος, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Κρήτης, απαιτεί λύση. Το απαιτεί η ιστορία του και ο κόπος των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου για να επιτευχθεί το περσινό κατόρθωμα.

Μένει να δούμε αν οι εξελίξεις με τον Ελληνα επιχειρηματία θα έχουν αίσιο τέλος και θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση στον οικονομικό τομέα. Αλλιώς, εδώ θα είμαστε και τα ίδια θα γράφουμε. Για μία ομάδα που αυτή τη στιγμή το μόνο που θα έπρεπε να την απασχολεί είναι η προετοιμασία για τη μεγάλη επιστροφή στη Football League.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.