​Όχι πάλι το ίδιο λάθος!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ οφείλει αυτό το καλοκαίρι να μην αφήσει μόνο του τον Μεγιάδο

Το ρόστερ του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν είναι υπό διαμόρφωση και ό,τι έχει γίνει προς το παρόν αφορά τα χαφ. Το πιο νευραλγικό κομμάτι σε κάθε ομάδα. Ο Σακόρ έφυγε, ο Ναμπί έμεινε, ο ντε Γκουζμάν οδεύει προς παραμονή και ο Μεγιάδο... παραμένει μόνος.

Ο Αργεντινός είναι ο παίκτης που κουβαλάει το πιο κρίσιμο κομμάτι στα παιχνίδια του ΟΦΗ και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε τόσο η γενικότερη εικόνα του όσο και η εικόνα του ΟΦΗ στα ματς που απουσίασε έδειξαν τη γύμνια. Κι αυτή η γύμνια πρέπει να καλυφθεί.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο είναι το Α και το Ω στον ΟΦΗ. Ήταν πέρυσι θα είναι και του χρόνου. Αλλά δεν πρέπει να είναι μόνος, δεν πρέπει να τραβήξει πάλι όλο το «κουπί». Ο Όμιλος οφείλει να προστατεύει τον ποδοσφαιριστή από τη φθορά και οφείλει να αποκτήσει μία δυνατή εναλλακτική λύση που θα κάνει ισχυρή τη μεσαία γραμμή.

Ίσως γι' αυτό δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Σακόρ. Ίσως γιατί ο Νορβηγός δεν είχε τις αντοχές, αλλά και τη διάρκεια για να γίνει ο «δεύτερο Μεγιάδο». Κι αν δείτε το ρόστερ του ΟΦΗ αυτή τη στιγμή θα διαπιστώσετε ότι ουδείς μπορεί να «φορέσει την φανέλα» του Αργεντινού.

Σωστά ο κόσμος θέλει μεταγραφές, θέλει άμυνα, θέλει επίθεση, θέλει εξτρέμ, θέλει γενικότερα να καλυφθούν τα κενά, αλλά πρωτίστως πρέπει να καλυφθούν αυτά που έμειναν από πέρυσι.

Για να συνεχίσει ο Μεγιάδο να είναι το πίτμπουλ του ΟΦΗ και να «δαγκώνει» τον αντίπαλο θα πρέπει να υπάρχει και η ασφάλεια ενός αντικαταστάτη τις φορές εκείνες που θα πρέπει να απουσιάσει. Αν η κρητική ομάδα εξακολουθήσει να στηρίζεται μόνο στον Αργεντινό τότε το πρόβλημα δεν θα μπορεί να κρυφτεί κάτω από το χαλί.

Ο ΟΦΗ θέλει χαφ. Είναι ξεκάθαρο. Και θέλει χαφ που να μπορεί να κόβει και να χτίζει ώστε οι μπαλαδόροι της ομάδας να κάνουν παιχνίδι. Και θέλει χαφ από το πάνω ράφι. Και επειδή τον Μεγιάδο δεν μπορούμε να τον κλωνοποιήσουμε, αυτή η επιλογή πρέπει να γίνει με προσοχή και σωστά ποδοσφαιρικά κριτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι επόμενες αποχωρήσεις και το... τεστ της Ολλανδίας

MVP ναι, αλλά ποιος;


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.