Οι επόμενες αποχωρήσεις και το... τεστ της Ολλανδίας

ΟΦΗ

Η προετοιμασία στην Ολλανδία αναμένεται να κρίνει πολλά στο θέμα των εκκαθαρίσεων στο ρόστερ του ΟΦΗ

Σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα από τώρα ο ΟΦΗ θα βρεθεί στην Ολλανδία για περίπου 20 μέρες για να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και για να δώσει μία σειρά από φιλικούς αγώνες.

Το συγκεκριμένο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας κρίνεται κρίσιμο όχι μόνο ως προς το θέμα των προπονήσεων και του «μονταρίσματος» της κρητικής ομάδας, αλλά και ως προς το θέμα των εκκαθαρίσεων.

Το πρώτο... κύμα φυγής περιλάμβανε 5 ποδοσφαιριστές και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα για να αρχίσει σιγά-σιγά να διαμορφώνεται το ρόστερ για τη νέα περίοδο στον επιθυμητό, για τον Νίκο Νιόπλια, αριθμό. Για να διαμορφωθεί, όμως, το ρόστερ, πολλά θα κρίνει η Ολλανδία και η προετοιμασία εκεί, αφού ο 56χρονος προπονητής αναμένεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τις υπόλοιπες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών για να ακολουθήσουν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η πρώτη πεντάδα των αποδεσμεύσεων ήταν η λεγόμενη εύκολη. Η συνέχεια, όμως, είναι δύσκολη, αφού θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις τόσο για τις άλλες αποδεσμεύσεις όσο και για τις περιπτώσεις δανεισμών. Το ότι ο ΟΦΗ έχει πολυάριθμο ρόστερ είναι γνωστό, όπως επίσης είναι γνωστό ότι έχει παίκτες που αποτελούν επένδυση για το μέλλον, αλλά χρειάζονται χρόνο συμμετοχής. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει απορριφθεί το ενδεχόμενο να δοθούν κάποιοι δανεικοί για να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και να ωριμάσουν κι άλλο ποδοσφαιρικά.

Όλα αυτά, όμως, θα αποφασιστούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να φύγει εκτός Κρήτης έχοντας ολοκληρώσει τις αποδεσμεύσεις/αποχωρήσεις και η παραμονή στην Ολλανδία θα είναι ένα είδους... τεστ, αφού θα κρίνει το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών για τους οποίους αυτή τη στιγμή το τοπίο είναι σχετικά... ομιχλώδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρατάει αυτούς που θέλει

MVP ναι, αλλά ποιος;

Ο Φερέιρα δεν γνωρίζει το μέλλον του

Ποτέ ξανά τέτοιο «μαρτύριο» και ο νέος… Φιγκεϊρέντο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.